Obavijesti

Sport

Komentari 68

ANKETA Treba li Perišić otići iz Hajduka nakon što ga je Gattuso udaljio iz momčadi?

ANKETA Treba li Perišić otići iz Hajduka nakon što ga je Gattuso udaljio iz momčadi?

Prije 20 dana razgovarao sam s Perišićem. Rekao je da želi otići iz Hajduka. Ako neki igrač želi otići, to može dovesti do krivih razmišljanja, rekao je Gattuso nakon što nije računao na njega za utakmicu protiv Lokomotive

VIDEO

Gennaro Gattuso izbacio je Ivana Perišića iz momčadi i ne računa na njega za utakmicu protiv Lokomotive. Prostrujilo je to hrvatskim javnim prostorom u subotu navečer. Kao razlog navedena je nedisciplina, ali kao netko tko je karijeru izgradio upravo na tome, bilo je teško u to povjerovati pa smo čekali dodatno pojašnjenje. A jedno od potencijalnih dao je Gattuso nakon remija s Lokomotivom (1-1).

Pokretanje videa...

Nevjerojatna priča oko Perišića! Rekao Gattusu da odlazi jer su ga zvali da dođe u Barcelonu?! 00:51

- Prije 20 dana razgovarao sam s Perišićem. Rekao je da želi otići iz Hajduka. Ako neki igrač želi otići, to može dovesti do krivih razmišljanja i komplikacija unutar svlačionice. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu, sutra je novi dan - završio je Gattuso u nešto miroljubivijem tonu.

I dalje je tu jako nepoznanica. Do kada će biti izvan momčadi, kao i ona znači li ovo da je Perišić odigrao svoje za Hajduk ili je na pomolu pomirba s talijanskim trenerom? Ako i riješe nesuglasice, pitanje je od kakve koristi će klubu biti igrač koji želi otići, a kako smo pisali, jedan od zainteresiranih klubova je Barcelona. 

Perišićev ugovor s Hajdukom je na snazi do ljeta 2025. godine, ali postoji i klauzula od 200 tisuća eura koju može zainteresirani klub aktivirati do 29. kolovoza. Sve je izvjesnije kako će se to i dogoditi jer hrvatski reprezentativac ne želi ostati na Poljudu. A došao je u siječnju ove godine, bila je to kao priča iz bajke za navijače Hajduka koji su ga dozivali protekle dvije godine.

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn

I činilo se da će to biti završetak jedne veličanstvene karijere s naslovom prvaka u najdražem klubu, ali Splićani su se raspali u drugom dijelu sezone i baš kad se Perija oporavio, ostali bez šansi za titulu. On je dobio prijeko potrebnu minutažu nakon teške ozljede, uspio se oporaviti i nastupiti na Euru, ali naslov prvaka klubu nije uspio donijeti. I nakon cijele situacije s izbacivanjem iz momčadi, pitanje je hoće li taj cilj ikada ostvariti. A isti ti navijači, koji su ga dočekali širom raširenih ruku, sada ga vrijeđaju. 

A mi vas pitamo treba li nakon svega ovoga otići iz Hajduka?

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 68

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!