Obavijesti

Sport

Komentari 64

Jakirović: Znamo što nam znači Petković... Novi igrač? Netko ga je fotografirao na aerodromu!

Jakirović: Znamo što nam znači Petković... Novi igrač? Netko ga je fotografirao na aerodromu!
3

Osijek sigurno nije zadovoljan kako je ušao u prvenstvo. Znam kako igraju s Dinamom, a kako s ostalim klubovima. Pred svojim navijačima će dati maksimum, komentirao je Jakirović nadolazeću utakmicu s Osijekom

VIDEO

Zna se što nam Bruno znači, samo želim da bude zdrav i da nastavimo prema svojim ciljevima, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović (47) uoči utakmice drugog kola HNL-a u kojem će "modri" odmjeriti snage s Osijekom (nedjelja, 21 sat). Uoči presice na Maksimiru, Dinamo je objavio veliku vijest kako je Bruno Petković produžio ugovor s klubom.

- Nema šanse da svi kreću od nule, zna se određeni status koji moraš opravdavati na terenu. Sretan sam i drago mi je. Prvo smo sportski direktor Marić i ja komentirali situaciju s Brunom, mislim da je svakom igraču bitno da klub barem ponudi produljenje kako bi on bio miran u glavi. U međuvremenu se može pojaviti ponuda i da se poklopi da su svi zadovoljni - komentirao je Jakirović, pa se onda osvrnuo na sljedećeg protivnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo - Istra 5-0 (sažetak) 01:35

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Igramo protiv jedne momčadi s puno talenta i potencijala. Dosta su se pomladili, krenuli su drugim putem, doveli su igrače koji se žele dokazati. Naravno, mi ćemo im biti još veći motiv, na Opus Areni je uvijek vatreno. Dolazimo svježi, dok su oni jučer igrali europsku utakmicu. Živo me zanima kako ćemo se prezentirati u nedjelju. Dobro radimo, naš cilj su pobjeda i tri boda. Bit će zahtjevno, ali ako ćemo nadograditi stvari iz prve utakmice, možemo s puno optimizma ići u tu utakmicu. Osijek sigurno nije zadovoljan kako je ušao u prvenstvo. Znam kako igraju s Dinamom, a kako s ostalim klubovima. Pred svojim navijačima će dati maksimum. A kad si u Dinamu, očekuje se da pobjeđuješ. - rekao je Jakirović.

Dinamo i Istra sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a

Strateg "modrih" zatim je potvrdio kako je Petković spreman za okršaj s Osijekom, ali isto se ne može reći za drugog dinamovca.

- Bruno je u redu, trenirao je već u subotu iza Istre. Nismo htjeli forsirati da se ne zakomplicira. Protiv Osijeka neće biti Stojkovića, koji je dobio neugodan udarac u mišić i koji se zakomplicirao. To je bilo protiv Jaruna u subotu. Nije to ništa strašno, ali moramo s njim biti oprezni. Jučer je jako neugodan udarac dobio Mauro Perković. Uplašili smo se, ali rentgen je pokazao da nije ništa. Moramo još napraviti magnet da vidimo što je sa zglobom i koljenom, ali neće ga biti protiv Osijeka.

Dinamo nije bio ovako moćan i uvjerljiv još od prosinca 2021.
Dinamo nije bio ovako moćan i uvjerljiv još od prosinca 2021.

Jakirović je potvrdio kako je Juan Cordoba na koračić od Dinama. Mora još samo proći liječnički pregled.

- Cordoba je tu, netko ga je slikao na aerodromu. Ne znam otkud ljudima informacije, valjda prate letove. Možda imaju nekoga u kontroli leta. Mora proći liječnički pregled.

Pojačanje Dinama Juan Cordoba stigao u Zagreb

'Profa' nije htio komentirati na formu rivala.

Brodić za 24sata otvoreno o odlasku iz Dinama: Rekli su da traže nekog mlađeg napadača
Brodić za 24sata otvoreno o odlasku iz Dinama: Rekli su da traže nekog mlađeg napadača

- Svaki navijač želi dobro svom klubu. Mi smo koncentrirani na sebe. Ne treba prevelika euforija, idemo utakmicu po utakmicu, zna se koji su ciljevi Dinama. Najviši cilj nam je sada plasirati se u Ligu prvaka. Nisam euforičan, možemo još bolje igrati - rekao je Jakirović i za kraj potvrdio kako će Dinamo protiv Osijeka igrati u trećoj garnituri dresova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

Obožavateljica iz Kine: Modriću sam u Osijek donijela svjetiljku u obliku kuće u kojoj je odrastao
POSEBAN DAR POSEBNOG FANA

Obožavateljica iz Kine: Modriću sam u Osijek donijela svjetiljku u obliku kuće u kojoj je odrastao

Plus+ Živim i radim u Rotterdamu i četvrti sam put došla u Hrvatsku samo zbog utakmice. Luka je prepoznao kuću i nasmijao se, dopalo mu se. Kao i kad sam mu rekla da je meni draža ta kuća od vile u kojoj sad živi u Madridu, kaže Liliana

FOTO Slučajno fotografirala 14-godišnjeg Modrića. Nije bila svjesna da ima djelić povijesti
RANI DANI HRVATSKOG KAPETANA

FOTO Slučajno fotografirala 14-godišnjeg Modrića. Nije bila svjesna da ima djelić povijesti

U gradu je bilo neko događanje, a Luka se našao slučajno u kadru, on ih je animirao, pričao je, a oni ga pozorno slušaju. A kad se Luka probio, pričalo se u medijima, da je on čuvao koze. Ja sam htjela pokazati da je on i gradski dečko, rekla je zadarska liječnica Nada Perković-Kevrić
Jakirović bez rizika s Mišićem, Dinamo šest mjeseci bez poraza
USUSRET DERBIJU

Jakirović bez rizika s Mišićem, Dinamo šest mjeseci bez poraza

Plus+ Dinamo poslije Hajduka kreće u žestok ritam, pred nogometašima Sergeja Jakirovića je sedam utakmica u samo 22 dana. I tu će trener 'modrih' trebati sve raspoložive karike...