Obavijesti

Sport

Komentari 149

Jakirović nakon smjene: Uvijek će mi u sjećanju ostati proslava na Trgu, ali svemu dolazi kraj...

Jakirović nakon smjene: Uvijek će mi u sjećanju ostati proslava  na Trgu, ali svemu dolazi kraj...

Ovo je prilika da zahvalim svima vama. Prije svega, navijačima, koji su uz momčad bili cijelo ovo vrijeme. Od Zagreba, Koprivnice, Splita, pa sve do dalekog Bakua, istaknuo je Sergej Jakirović

VIDEO

Sergej Jakirović od danas više nije trener Dinama. Klub je službeno potvrdio ono o čemu se već govorilo otkako su “modri” doživjeli težak poraz protiv Bayerna na Allianz Areni, rezultatom 9-2. U priopćenju je objavljeno kako su klub i Jakirović sporazumno raskinuli suradnju te da će momčad preuzeti Sandro Perković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera 01:04

Nekoliko sati nakon Dinamove objave, na društvenim mrežama oglasio se i Sergej Jakirović. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Kao što već znate, od danas i službeno više nisam šef stručnog stožera GNK Dinamo Zagreb.

Prije svega, želim istaknuti da sam od prvog dana u Dinamu osjećao neizmjernu ljubav i podršku svih vas. Dobio sam priliku voditi klub iz grada u kojem živim dugi niz godina i na taj način osjetiti emocije koje Dinamo predstavlja.

Nogometne legende podbadale Hrvate u studiju Lige prvaka: 'Evo, ovdje su navijači Dinama'
Nogometne legende podbadale Hrvate u studiju Lige prvaka: 'Evo, ovdje su navijači Dinama'

Stručni stožer, na čelu sa mnom, od prvog dana je predano radio kako bi momčad iz utakmice u utakmicu izgledala što kvalitetnije. Nekad je išlo odlično, nekad malo slabije, ali najvažnije je da nikada nismo odustali od ciljeva koji su bili postavljeni.

Sav trud rezultirao je osvajanjem dvostruke krune na spektakularan način, kako to rade najveći! Nakon toga, u mom sjećanju i srcu zauvijek će ostati nevjerojatan doček na našem Trgu, koji je slikovito prikazao koliko Dinamo znači ljudima.

Nogometaši Dinama na Trgu bana Jelačića s navijačima proslavili naslov prvaka Hrvatske

Ovo je prilika da zahvalim svima vama. Prije svega, navijačima, koji su uz momčad bili cijelo ovo vrijeme. Od Zagreba, Koprivnice, Splita, pa sve do dalekog Bakua, gdje smo zajedno proslavili ulazak u Ligu prvaka.

Zahvaljujem i svim igračima na sjajnoj suradnji u proteklih 13 mjeseci, jer bez njihovog maksimalnog angažmana ne bismo postigli ove uspjehe.

Dinamovi navijači o smjeni: 'Podilazio je senatorima. Ali da ste i Kloppa doveli, ne bi uspio'
Dinamovi navijači o smjeni: 'Podilazio je senatorima. Ali da ste i Kloppa doveli, ne bi uspio'

Ne želim zaboraviti ni sve ljude u klubu i radnu zajednicu. Sve vrijedne radnike na terenima, tete čistačice, pa sve do ljudi u Upravi, koji su predano radili i utkali dio sebe u svaki naš uspjeh.

Na kraju, dragi prijatelji, poslali ste mi velik broj poruka podrške, i ovo je najbolja prilika da vam od srca zahvalim na tome.

Baku: Uzvratna utakmica UEFA Lige prvaka, Qarabag FK - GNK DInamo

U nogometu, kao i u životu, svaka priča ima svoj kraj. Ovo je kraj jednog sjajnog poglavlja. Uspjeli smo osvojiti dva trofeja, ostvariti velike pobjede i fantastične rezultate, ali najvažnije, vjerno smo, do posljednjeg trenutka, slijedili klupski slogan, "Nema predaje".

FOTO Ovo su svi treneri Dinama u zadnjem desetljeću. Tko vam je ostao u najljepšem sjećanju?
FOTO Ovo su svi treneri Dinama u zadnjem desetljeću. Tko vam je ostao u najljepšem sjećanju?

Nemam što drugo reći osim da vam svima od srca poželim sreću. Neka naš Dinamo ponovi prošlogodišnji uspjeh uz što bolju prezentaciju u preostalim europskim utakmicama. I na kraju, kako kažu najvjerniji navijači, "dajte nam samo pobjede."

Dinamo Zagreb iznad svih!” napisao je Jakirović na Instagramu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 149

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti