Hezonja je izigran i propada njegov transfer u Barcelonu?! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hezonja je izigran i propada njegov transfer u Barcelonu?!

Hezonja je izigran i propada njegov transfer u Barcelonu?!

Španjolski Mundo Deportivo donosi priču kako je transfer Marija Hezonje u Barcelonu propao zbog izjava hrvatskog košarkaša nakon posljednje utakmice sezone

VIDEO

Činilo se da je transfer Marija Hezonje (29) iz Real Madrida u Barcelonu gotova stvar. Igrač je trebao postati jedan od najplaćenijih košarkaša Katalonaca i temelj nove momčadi. No, španjolski Mundo Deportivo objavio je kako je došlo do nevjerojatnog obrata i da je Barcelona izigrala hrvatskog košarkaša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hezonja, navijač 00:14

Mundo Deportivo navodi kako su Barcelona još uvijek nije dogovorila dolazak Hezonje, ali da je hrvatski reprezentativac stavio svoj potpis na ponudu koju mu je na stol ponudio katalonski div. Hezonja i Barcelona već dugo su u kontaktu, ali Real još uvijek ima pravo zaustaviti taj posao i izjednačiti ponudu Katalonaca kako bi zadržao Hezonju. Ipak, čini se kako "kraljevski klub" ne naginje toj opciji i kako je spreman pustiti Hezonju. 

Marca je prva objavila vijest kako će Hezonja karijeru nastaviti u najvećem rivalu svoje dosadašnje momčadi. Koliko su bili sigurni u provjerenost informacije, dovoljno govori da je ona nekoliko sati provela na naslovnici kao glavna vijest dana. Spominjala se plaća od tri milijuna eura po sezoni, ali čini se da neće biti ništa od toga. Katalonci su odustali zbog izjave koju je Hezonja dao poslije posljednje utakmice sezone.

Srpski mediji bruje: Hezonja na korak od potpisa za Partizan!
Srpski mediji bruje: Hezonja na korak od potpisa za Partizan!

- Neću govoriti o tri osvojene titule jer sam htio četiri. Ja sam takav, uvijek sam perfekcionist. Ove sezone smo izgubili samo finale Eurolige u kojem smo odigrali loše. Osjećam se jako loše zbog toga pa bih se htio odužiti našim navijačima, svom klubu, Real Madridu... Htio bih im uzvratiti idućih godina s još puno titula. Nadam se da će tako i biti - poručio je tada Dubrovčanin.

Vijest o dogovoru s Barcelonom izazvala je velike polemike u španjolskoj košarci i različite reakcije među navijačima. Jedna od glavnih navijačkih grupa u Palau Blaugrani, Dracs, objavila je poruku na mreži X: "Nakon svih izjava koje je davao u posljednje vrijeme, gestikulacija i podrugljivih pogleda... Jasni smo - Mario ne, hvala".

Ova izjava na kraju je očigledno koštala Hezonju. Barcelona zbog nje možda odluči raskinuti već dogovorenu suradnju, i Hezonja će iduće sezone možda igrati u nekom drugom klubu.

29-godišnjak definitivno neće imati problem u pronalasku novog kluba. Dosta je momčadi koje ga žele, a prije svega aktualni prvak Europe, Panathinaikos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Transferi: Turci pišu da je Džeko odbio saudijske milijune i uskoro potpisuje za Hajduk!
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Turci pišu da je Džeko odbio saudijske milijune i uskoro potpisuje za Hajduk!

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Petković odbio Saudijce, čeka se odluka Belje. Stiže i Španjolac, Kačavenda napušta Maksimir
KREĆU 'MODRE' PRIPREME

Petković odbio Saudijce, čeka se odluka Belje. Stiže i Španjolac, Kačavenda napušta Maksimir

Plus+ Sergej Jakirović će do odlaska u Austriju imati tri nova igrača: Marka Pjacu, Raula Torrentea i vratara Ivana Filipovića. Na desnom krilu planira isprobati Luku Stojkovića, a Lukas Kačavenda neće ostati