Srpski mediji bruje: Hezonja na korak od potpisa za Partizan! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 38

Srpski mediji bruje: Hezonja na korak od potpisa za Partizan!

Srpski mediji bruje: Hezonja na korak od potpisa za Partizan!
5

Hezonja nikad nije krio svoju naklonost prema crno-bijelima, prije transfera u Real imao je želju zaigrati za Partizan, a i nedavno je izjavio kako nikad nije dao izjavu o svom ostanku u Realu nakon ove sezone

VIDEO

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja (29) bi u idućoj sezoni trebao nositi crno-bijeli dres Partizana, pišu srpski mediji. Hezonja je već dugo na meti beogradskog kluba, on je u više navrata nakon utakmica u Beogradu imao lijepe riječi za Partizan kao klub i njihove navijače, a navodno su već obavljeni i prvi razgovori.

Pokretanje videa...

Hezonja, navijač 00:14
Sesar o otkazima: Božić kaže da je premoren, Matković će igrati Ljetnu ligu, a Šamanić trenirati
Sesar o otkazima: Božić kaže da je premoren, Matković će igrati Ljetnu ligu, a Šamanić trenirati

Kako stvari danas stoje, Hezonja bi se nakon okončanja finalne serije ACB lige u kojoj njegov Real vodi protiv Murcije 2-0, trebao pojaviti na okupljanju reprezentacije Hrvatske, koja početkom srpnja u grčkom Pireju igra kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Parizu. O rezultatu kvalifikacijskog turnira na kojem se Hezonja i suigrači sastaju sa Slovenijom i Novim Zelandom ovisi i plasman na Igre, no nije nemoguće da Hezonja pauzu iskoristi za preseljenje iz Madrida u srpsku metropolu.

Hezonja nikad nije krio svoju naklonost prema crno-bijelima, prije transfera u Real imao je želju zaigrati za Partizan, a i nedavno je izjavio kako nikad nije dao izjavu o svom ostanku u Realu nakon ove sezone.

- Svi mi kažu da moram ostati, ali nismo ništa dogovorili. Trenutačno razgovaramo i pokušavamo doći do dogovora, ali sada nije vrijeme za priču o tome - kazao je Hezonja kojem ugovor istječe na ljeto.

FC Bayern Munich - Real Madrid

Dodatno je potpalio vatru kada je na svom profilu na društvenoj mreži podijelio video kojim ga navijači Partizana pozivaju u svoje redove. Osim Partizana, Hezonju zazivaju i Panathinaikos i Barcelona, a priča o transferu u Partizan odvija se paralelno s pričom o odlasku Kevina Puntera iz Partizana u Maccabi, a Hezonja bi bio ne samo dobra zamjena, nego i iskorak za Partizan jer Punter nije pružao zadovoljavajuće igre u završnici sezone, kako u ABA ligi tako i u završnici prvenstva Srbije u kojem je Partizan poražen od najvećeg rivala Crvene zvezde.

Zbog toga vodstvo kluba želi pojačati momčad i proširiti roster, kako bi Željko Obradović imao dovoljno igrača za bitku na dva internacionalna fronta. Jedan od prvih igrača kojeg su angažirali je dojučerašnji bek Zadra Arijan Lakić, a sada im je na meti i Hezonja, koji je sezonu Eurolige završio s učinkom od 13,5 koševa, 4,6 skokova te po jednom ukradenom loptom i asistencijom u prosjeku. Prošlu zimu sa statusom hrvatskog reprezentativca u Partizan je stigao i naturalizirani Amerikanac Jaleen Smith, no on vjerojatno neće ostati za iduću sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 38

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu