Obavijesti

Sport

Komentari 39

Hajduk digao navijače na noge: Zašto je zatvoren Poljud i kakve to veze ima s Tottenhamom?

Hajduk digao navijače na noge: Zašto je zatvoren Poljud i kakve to veze ima s Tottenhamom?

Kao ilustracija je poslužio trofej osvojen u duelu s klubom za koji nastupa Perišić, a za srijedu su zakazali i događaj na Gusara na kojem bi navodno trebao biti predstavljen novi treći dres

VIDEO

Administratori Hajdukovih stranica na društvenih mrežama podigli su u zadnja dva dana veliku buru među navijačima, tradicionalno uvijek zainteresiranim oko svega što se događa u klubu i na Poljudu.

POGLEDAJTE VIDEO: Što je Perišić rekao o Hajduku

Pokretanje videa...

Perišić 00:35

Najprije je krenula objava kako će u ponedjeljak biti zatvorena stadionska tura između 15.30 i 17 sati zbog obveza prve momčadi, što su neki protumačili kao dolazak pojačanja, ali je to samo dolazak prve momčadi koja se okuplja. Nakon prozivke igrači će sjesti u autobus i krenuti u Mravince na prvi trening.

Stvar je u tome što je objava ilustrirana peharom kojeg je Hajduk dobio nakon ogleda s Tottenhamom koji, naravno, na vrhu ima njihova tetrijeba. Mnogi su to povezali s pojačanjem koji dolazi iz Tottenhama za koji nastupa Ivan Perišić (34), velika želja navijača.

"Jel se vi zezate s nama ili? Nemojte se zezati", "ma nije moguće", "znači, istina je...", neki su od komentara.

Neslužbenim kanalima stigla je još jedna informacija, da je u srijedu od 18 sati, na Gusara, na mjestu gdje je veslački klub, organizirana prezentacija trećeg dresa Hajduka. Tamo će biti event u organizaciji Hajduka, u suradnji s Gusarom i Unisportom, udrugom splitskih studenata.

Tamo će biti i ekološka akcija ronilaca i čišćenje mora, a u sklopu toga prezentirat će i treći Hajdukov dres koji bi, prema nekima, navodno mogao biti zelene boje, od recikliranog materijala.

Perišić: Moj se povratak mora dogoditi

Omišanin Perišić, legenda hrvatske nogometne reprezentacije iz grada gusarske povijesti, ima još godinu dana ugovora s londonskim klubom. No nakon podbačaja Spursa i odlaska Antonija Contea šuška se kako bi mogao napustiti Otok.

Krajem prošle godine, po povratku sa Svjetskog prvenstva u Katru, obećao je da će se vratiti u klub iz kojega je otišao sa 17 godina.

- Obećao sam odavno sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam sedam godina u Hajduku i nisam debitirao u službenoj utakmici. Bit će uskoro, ne znam točno kad. Moj se povratak mora dogoditi. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim 'bilima' pa da osvojimo titulu i da izgore Omiš, Split i cijela Dalmacija - rekao je Perišić.

Vatreni stigli u Split, dočekalo ih tisuće navijača
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

VIDEO Hrvatska - Škotska 2-1: Opet drama! VAR nas je spasio u posljednjim sekundama...
TEŠKA POBJEDA U MAKSIMIRU

VIDEO Hrvatska - Škotska 2-1: Opet drama! VAR nas je spasio u posljednjim sekundama...

Hrvatska je pobijedila Škotsku 2-1 u 3. kolu Lige nacija golovima Igora Matanovića i Andreja Kramarića nakon preokreta. Škoti su nas pošteno namučili, uspjeli su šokirati Maksimir golom u 96. minuti, ali je on poništen zbog zaleđa