Obavijesti

Sport

Komentari 103

Gdje gledati Salzburg - Dinamo i Barcelona - Bayern u Ligi prvaka

Gdje gledati Salzburg - Dinamo i Barcelona - Bayern u Ligi prvaka

RB Salzburg trenutačno nije niti sjena kluba koji je godinama slovio za tvornicu talenata. U Ligi prvaka imaju dva poraza i gol razliku 0-7, a nedavno su nastradali i u ligi kada ih je Sturm porazio 5-0

Dinamo danas igra treće kolo Lige prvaka u 21 sat protiv Red Bull Salzburga. "Modri" ulaze u susret ohrabreni dobrim igrama koje su pokazali u Maksimiru protiv Monaca (2-2), gdje su na teškom terenu bili bolji suparnik, a malo im je nedostajalo da pobjede momčad "kneževa". Međutim, nakon reprezentativne pauze, momčad Nenada Bjelice nije uspjela potvrditi dobru formu i remizirala je na gostovanju u Puli kod Istre (2-2).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baturina i Sučić, dvojac vrijedan možda i do 50 milijuna eura! 01:07

Salzburg se trenutno nalazi iza Dinama u ligaškoj fazi Lige prvaka. Njihova forma je katastrofalna, iako ih je raspored "pomazio" puno više nego "modre". Naime, dosad su igrali sa Spartom Prag (izgubili 3-0) i Brestom (izgubili 4-0), klubovima koji su bili smješteni u četvrti pot prilikom izvlačenja. Salzburg se ne snalazi dobro ni u domaćoj ligi, gdje su na četvrtom mjestu, doduše s dvije utakmice manje. No, momčad Pepija Lindersa trenutačno nije ni sjena nekadašnjeg kluba koji je bio tvornica talenata, što dokazuje i poraz od Sturma 5-0.

Trener Salzburga: Od Dinama nismo pobijedili nikoga doma. Baturina? Wow, kakav talent!
Trener Salzburga: Od Dinama nismo pobijedili nikoga doma. Baturina? Wow, kakav talent!

Zbog svega navedenog, ovo će biti izuzetno važan susret za obje momčadi. "Modri" će biti zakinuti jer ih neće moći voditi Bjelica, koji je dobio crveni karton protiv Monaca. Utakmicu će biti moguće pratiti na nacionalnoj televiziji, a prijenos će biti na HRT-u 2 i platformi HRTi, dok će biti dostupna i na Arenasportu 1 uz uvodnu studijsku emisiju od 20 sati.

Oči nogometnog svijeta bit će uprte prema Španjolskoj, konkretnije Kataloniji jer Barceloni Roberta Leawandowskog u goste stiže njegov bivši klub Bayern, crna mačka iz ne tako davnih vremena. Bavarci su u zadnjih 12 godina nanijeli nekoliko bolnih poraza "blaugrani", u polufinalu 2012/13. u dvije utakmice 7-0, i čertvrtfinalu 2019/20. u četvrtfinalu epskih 8-2, u grupnoj fazi 2021/22. dvije pobjede po 3-0, a prošle sezone 2-0 i 3-0. Barceloni kao nada služi polufinale iz 2014/15. kad je prošla s 5-2.

Gdje gledati prijenose Lige prvaka?

  • Atalanta - Celtic, 18.45, Arenasport 2
  • Brest - Bayer Leverkusen, 18.45, Arenasport 3
  • Salzburg - DINAMO, 21 sat, HTV2 i Arenasport 1
  • Barcelona - Bayern München, 21 sat, Arenasport 2
  • Leipzig - Liverpool, 21 sat, Arenasport 3
  • Atlético Madrid - Lille, 21 sat, Arenasport 5
  • multiprijenos, 21 sat, Arenasport 6
  • Young Boys - Inter, 21 sat, Arenasport 7
  • Benfica - Feyenoord, 21 sat, Arenasport 9
  • Manchester City - Sparta Prag, 21 sat, Arenasport 10
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 103
UŽIVO Salzburg - Dinamo 0-1: Crveni karton! 'Modri' će do kraja utakmice imati igrača više
3. KOLO LIGE PRVAKA

UŽIVO Salzburg - Dinamo 0-1: Crveni karton! 'Modri' će do kraja utakmice imati igrača više

Najveću priliku na susretu, u prvih pola sata igre, imao je igrač Salzburga Konate koji se nakon centaršuta Terzića našao na pet metara, ali njegov udarac glavom otišao je preko gola