Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

nostradamus
Prošle godine u prvom mjesecu se ozlijedio Leo Sigali. Krpali smo se sa Leškovićem, Rahmanijem. I na proljeće izgubili naslov od Rijeke. Ove godine Sigalija u prvom mjesecu prodaju (do tada nismo imali poraz i imali smo najbolju obranu u ligi) i kaj se desi? Mi smo na dobrom putu da izgubimo prvenstvo, a o kupu se više uopće ne nadam...prvi put nije bilo u planu, drugi put smo se riješili svjesno Sigalija koji je, oduvijek sam to govorio (čak i kada su ga mnogi tu pljuvali samo zato jer je stranac) da je najbolji stoper lige. Ovaj put nisu krivi igrači i treneri, navijači ili novinari. Ovaj put isključivu odgovornost nosi Uprava i Marijan Vlak i njih treba sve smijeniti. Toliko nesposobna ekipa se nije našla već dugo na jednom mjestu. A i o tome sam pisao zadnjih par prijelaznih rokova. Dinamo nije uopće dovodio igrače dok su Rijeka, Hajduk i Osijek bili aktivni. I svaki put se javio blesavi Svetina i govorio "nigdje nam se ne žuri, nećemo srljat" - ne braco, žuri vam se, samo niste sposobni dovest igrača pa si to prikrivao nekakvim lošim, tobože racionalnim, objašnjenjima da vam se ne žuri. Dovedite sportskog direktora koji nije cuger i koji zna jezike za početak, a ne lika koji je 30 godina u klubu i koji je prije 50 godina bio odličan golman jer to nije nikakva garancija kvalitete. Nismo seoski klub nego jebeni Dinamo!
Dk
I koliko god ste loši....budete prvaci....to je dokaz da nam je liga Jako loša i nekvalitetna.....
nostradamus
A gle, kada je Dinamo gazio onda je liga bila loša jer ga nitko ne može pobijediti. Sada kada je Dinamo loš, opet nije dobro jer su loši i Rijeka i Hajduk i Osi Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .