Obavijesti

Sport

Komentari 54

Ivan Jurić na korak do Hajduka, dogovara posljednje detalje...

Ivan Jurić na korak do Hajduka, dogovara posljednje detalje...
3

Nakon što su ponude odbili Paulo Sousa i Gennaro Gattuso, novi sportski direktor Hajduka okrenuo je broj Ivana Jurića, kojem se svidio plan i program koji mu je predstavljen. Sada je sve na predsjedniku i NO-u.

VIDEO

"Moj prvi cilj je dovesti trenera u što kraćem roku, a ključna stvar koju želim uvesti je pravilnik ponašanja. Imali smo dosta problema s disciplinom, od danas vrijede nova pravila, za sve jednaka, bez obzira kako se zove i koliko godina ima" kazao je na predstavljanju novi sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić i bacio se na posao.

Italian football Coppa Italia match - ACF Fiorentina vs Torino FC

Prema dostupnim informacijama Kalinić na klupi Hajduka želi veliko ime, zbog toga je konzultirao neke starije suigrače i agente, među ostalima Igora Tudora i Slavena Bilića, a posao je ponudio dobro poznatim imenima poput Paula Souse i Gennara Gattusa koji njegovu ponudu nisu prihvatili. A onda je okrenuo broj Ivana Jurića... Na početku priče izgledalo je to kao nemoguća misija, prije svega zbog negativnih iskustava na klupi Hajduka Jurićevih bliskih prijatelja Igora Tudora i Ivana Leke, kao i Stipe Pletikose, ali i zbog brojih i puno izdašnijih ponuda koje je Jurić dobio nakon odlaska s klupe Torina.

NIkola Kalinić

No činjenica je da Jurić nije odbio Kalinića na prvu, saslušao je njegov plan i prijedlog suradnje koji mu se svidio i uzeo je par dana za konačnu odluku. Što se tiče Kalinića, Jurić je izbor iza kojeg on stoji, a ako je vjerovati dobro obaviještenim izvorima čini se i da Jurić nije imun na ponudu iz svog Hajduka. Preostaje još dogovor oko dužine ugovora, primanja... U svakom slučaju priča je jako ozbiljna i trebala bi dobiti epilog početkom sljedećeg tjedna. Pozitivan ili negativan, ostaje za vidjeti.  

Italian soccer Serie A match - ACF Fiorentina vs Torino FC, Ivan Jurić

Što bi Hajduk dobio s Ivanom Jurićem? Prije svega veliko trenersko ime, provjerenog stručnjaka koji već dugi niz godina radi na visokom nivou, trenera čija bi riječ bila zadnja, koji bi uveo rad, red i disciplinu u momčad i ne bi dozvolio nikome da mu se miješa u posao. Jedino otvoreno pitanje je koliko bi Jurić uspio zamisli prenijeti na aktualni igrački kadar te koliki će budžet imati na raspolaganju on i Kalinić za pojačanja koja su nužna nakon što počiste svlačionicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 54

VIDEO

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće
KAKVA PREDSTAVA

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće

Igrao je samo drugo poluvrijeme, no njegovim ulaskom u potpunosti se promijenio Cityjev način igre. 'Građani' su zagospodarili travnjakom, a Joško je briljirao

Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura
NAKON POBJEDE U DERBIJU

Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura

Trener Hajduka iskeširat će 40.000 eura i počastiti sve igrače i članove stožera novim mobitelima, kao nagradu za dobru igru i pobjedu u derbiju
Bilić ostao bez opcija: Gattusa ne može smijeniti, ostavkom bi priznao da je Kalinić u pravu...
ŠTO SLIJEDI U HAJDUKU?

Bilić ostao bez opcija: Gattusa ne može smijeniti, ostavkom bi priznao da je Kalinić u pravu...

Plus+ Smjena Gattusa praktički je nemoguća jer bi izazvala bunt navijača. A kako Bilić namjerava voditi klub s narušenim autoritetom i povjerenjem, kad ne priča s trenerom, igrači znaju što je govorio o njima i koga je sve želio potjerati...?