Obavijesti

Sport

Komentari 35

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće

Igrao je samo drugo poluvrijeme, no njegovim ulaskom u potpunosti se promijenio Cityjev način igre. 'Građani' su zagospodarili travnjakom, a Joško je briljirao

VIDEO

Manchester City slavio je preokretom 2-1 protiv Brentforda u ludoj utakmici 4. kola Premier lige u kojoj su 'građani' primili već u 23. sekundi, u kojoj je Erling Haaland zabio dva gola, s tim da mu je za drugi asistirao golman Ederson, i u kojoj je briljirao Joško Gvardiol. Nova nevjerojatna predstava zaludila je društvene mreže i navijače koji se klanjaju hrvatskom majstoru i jednom od najboljih defenzivaca svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Joško Gvardiol ljetne dane provodi na plaži u Novigradu 00:37

Gvardiol je ponovno bio ubojit po lijevoj strani, dominirao je u prostoru od svojeg do suparničkog kaznenog prostora, a posebno je bio inspiriran napadački. Potezi s današnje utakmice onaj su standardan nivo hrvatskog dragulja zbog čega ga navijači vole gledati, jedino je nedostajalo sreće i preciznosti suigrača zbog čega nije imao asistenciju.

U nekoliko navrata fantastično je probijao i po dvojicu, trojicu igrača, dijelio lopte kao da je razigravač, a akcija iz 76. minute oduševila je i one najtvrđe. Povukao je praktički s polovice terena nakon krasnog proigravanja Grealisha okružen četvoricom igrača , majstorski se probio skroz do suparničkog gola, no akcija s Haalandom nije uspjela. Pričekao je Savinha na drugoj strani i majstorski ga poslužio, ali Brazilac nije bio precizan.

POGLEDAJTE POTEZ GVARDIOLA OD 6:51

Gvardiol je imao i sjajan prodor nakon kojeg je proigrao Grealisha, koji je mogao pucati u daljnji kut, ali se odlučio centrirati u sredinu što su braniči gostiju obranili.

Hrvatski stoper nije započeo susret i Guardiola ga je ubacio odmah na početku drugog dijela, a čim je zaigrao City je povećao dominaciju. Mateo Kovačić odigrao je prvo poluvrijeme bez značajnijeg učinka.

Liverpool teško kiksao

Korak sa Cityjem neočekivano je izgubio Liverpool domaćim 0-1 (0-0) porazom od Nottingham Foresta. Za prvu prvenstvenu pobjedu Foresta na Anfieldu od 1969. godine strijelac je bio Hudson-Odoi u 72. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane
Kane: Trener nam je rekao da budemo nemilosrdni. Htjeli smo zabiti Dinamu i 10-11 komada
ČETVEROSTRUKI STRIJELAC

Kane: Trener nam je rekao da budemo nemilosrdni. Htjeli smo zabiti Dinamu i 10-11 komada

Harry Kane zabio je tri komada iz penala, jedan iz igre i poručio kako je Bayern htio jako ući u europsku sezonu, što je i potvrdio