Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bjelica: Stvarali smo šanse, bili lepršavi... A sada ide Viktoria

Bjelica: Stvarali smo šanse, bili lepršavi... A sada ide Viktoria
1

Nakon prvog gola bilo je puno lakše, stvarali smo puno šansi i bili smo jako lepršavi. Čestitam igračima, svima koji su nastupili na ovoj pobjedi. Teško je kad promijenite 11 igrača, rekao je Nenad Bjelica

VIDEO

Čestitao bih svojoj ekipi na zasluženoj pobjedi protiv Slaven Belupa i na dobroj, kvalitetnoj i ozbiljnoj utakmici. Protivniku smo jako malo dali, a vršili smo pritisak tijekom svih 90 minuta. Prvi dio nije bio u najboljem mogućem svjetlu, ali dominacija je bila očita, rekao je na početku konferencije trener Nenad Bjelica pa nastavio o utakmici sa Slaven Belupom:

- Nakon prvog gola bilo je puno lakše, stvarali smo puno šansi i bili smo jako lepršavi. Čestitam igračima, svima koji su nastupili na ovoj pobjedi. Teško je kad promijenite 11 igrača i kad stavite na teren ekipu koja nikad nije zajedno igrala... Uspjeli smo pobijediti i s optimizmom gledamo prema četvrtku.

Moharrami je startao u prvih 11 i odigrao odličnu utakmicu na desnom boku.

- Bio je dobar, posebno u prvom dijelu. On je nedvojbeno dobar, kvalitetan nogometaš, prilagodba nije lagana, posebno zbog jezika. Ali ima izražen voljni moment, odlične fizičke predispozicije, dobar centaršut. Odigrao je kvalitetnu utakmicu i ozbiljno se nameće za četvrtak.

Hajrović se vratio nakon dvije utakmice pauze i zabio sjajan gol s 25 metara.

- Svakom igraču je pogodak bitan. Hajrović je danas bio iznimno važan, kao i na jesen, i na otvorenju proljetnog dijela protiv Rudeša. Ne trebamo previše pričati o njegovim kvalitetama. Nadam se da sutra poslije utakmice neće osjećati nikakve probleme. Zato smo ga zamijenili u drugom poluvremenu, da ga malo sačuvamo za četvrtak. Nadam se da će biti na raspolaganju.

Dinamo iduću utakmicu igra s Viktorijom Plzen na Maksimiru. Za uzvratni susret u Europskoj ligi neće biti spremni Mario Gavranović i Damian Kadzior.

- Gavranoviću će trebati još vremena, ušao je u dio treninga s momčadi. Mora proći cijeli proces priprema. Kadzior izgleda puno bolje, radi 90 posto stvari s ekipom, iako još osjeća laganu bol u zglobu. Mogao bi biti spreman za nedjelju, ako ne za četvrtak - rekao je Bjelica pa završio:

- Hvala našim navijačima što ne postaju nervozni nakon 15-20 minuta nego su strpljivi, kao što smo i mi. Ovakva podrška par tisuća koji dođu i daju ti podršku sa svih tribina - puno nam znači. Nadam se da će tako biti u četvrtak protiv Viktorije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice
Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović