Obavijesti

Sport

Komentari 8

Bišćan: M. Mandžukić treba još puno jakih utakmica!

Bišćan: M. Mandžukić treba još puno jakih utakmica!
1

Dinamov kapetan Igor Bišćan nije preveliki optimist pred utakmicu Tottenhama i Dinama. Smatra kako Dinamo može teško iznenaditi

VIDEO

Kapetan Dinama Igor Bišćan za engleski je dnevnik Telegraph najavio utakmicu s Tottenhamom, ali je i porazgovarao o Luki Modriću i Mariju Mandžukiću.
- Mario treba još puno jakih utakmica da bi shvatio kako je teško igrati vani. Ima golemi potencijal, ali da bi ga razvio, mora postupno igrati sve teže i teže utakmice - rekao je Igor Bišćan za svoga suigrača Marija Mandžukića. Bišćan je otkrio da je prije Modrićeva odlaska u Tottenham nekoliko puta razgovarao s njim.
- Možda je Luka u Premiership došao malo prerano. Mislim da će mu neko vrijeme biti teško, ali će najkasnije za godinu dana zaigrati kako zna - rekao je kapetan Dinama. Prema Bišćanovim riječima u Telegraphu, Dinamo teško može u Kupu Uefe iznenaditi Tottenham na White Hart Laneu.
- Dinamo nema previše jakih utakmica. Logično je, kad nam dođu zahtjevnije utakmice, ne možemo se mjeriti s momčadima više razine. Tottenham je upravo takva momčad - rekao je Bišćan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić