čitam i nemrem bilivit. od nečeg elementarnog se stvarno radi show, ali u negativnom kontekstu.nekada su te emisije pomogle ljudima da promijene jelovnik, dodaju nešto novo.danas je to iz...v..je.ovaj lik je totalno antipatičan postao.osobno ja bi svakom jelu koje u svom sastavu ima mlijeko ili vrhnje, dao nula bodova-jer ih ne podnosim.koji je smisao paprike ako će prekriti okus ribe.u biti koji je uopće smisao začina ako on preuzme okus jelu.60% ljudi ionako ne zna kuhati. ovdje u njemačkoj ide i na 75%i pitanje špičeku, ako je tako super kuhar, zašto mu nije restoran saživio.
Ma
Mauzer1943
15.3.2022.
Odustani
U fiš paprikašu je najbitniji temeljac i paprika, fiš bez temeljca je bučkuriš.
pn
ptica neznalica
15.3.2022.
Odustani
Veber, u pravu si, a zašto. Zato što svatko ima pravo na svoj izbor u ukusima. Osobno, za pola jela, koja su kuhali u šou do sada bilo je premalo vremena. Silov
ati namirnice, i pri tome govoriti da se treba snaći, jer i restoranu nema vremena, da se to odradi je glupo. Primjer: Ako ćeš dobro ispeći meso, onda se to računa sat vremena, plus sat za svaki kilogram meda. Mene tako učili stari kuhari.
Prikaži još ↓
Žu
Žuži.
16.3.2022.
Odustani
Veber,onaj tko nije bio u Baranji i jeo fiš ne bi smio uopće komentirati to jelo.Fiš ako nema kvalitetnu papriku nije fis.Nemožeš ga sigurno sa "šafranovom" pap
rikom raditi.Naravno i svježa riba.One 2 žene su sprdnja ovog šoa.To ponašanje i sprdanje je upropastilo ovu emisiju. Kako se uopće ljudi jave a da ništa me znaju nije mi jasno.Pa zar nisu vidjele nikada boju barem fiša?Jadan žiri šta mora sve staviti u usta,a ti prije nego napišeš gluposti barem nađi negdje sliku fiša da vidiš kako izglefa
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .