Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ve
čitam i nemrem bilivit. od nečeg elementarnog se stvarno radi show, ali u negativnom kontekstu.nekada su te emisije pomogle ljudima da promijene jelovnik, dodaju nešto novo.danas je to iz...v..je.ovaj lik je totalno antipatičan postao.osobno ja bi svakom jelu koje u svom sastavu ima mlijeko ili vrhnje, dao nula bodova-jer ih ne podnosim.koji je smisao paprike ako će prekriti okus ribe.u biti koji je uopće smisao začina ako on preuzme okus jelu.60% ljudi ionako ne zna kuhati. ovdje u njemačkoj ide i na 75%i pitanje špičeku, ako je tako super kuhar, zašto mu nije restoran saživio.
Ma
U fiš paprikašu je najbitniji temeljac i paprika, fiš bez temeljca je bučkuriš.
pn
Veber, u pravu si, a zašto. Zato što svatko ima pravo na svoj izbor u ukusima. Osobno, za pola jela, koja su kuhali u šou do sada bilo je premalo vremena. Silov Prikaži još ↓
Žu
Veber,onaj tko nije bio u Baranji i jeo fiš ne bi smio uopće komentirati to jelo.Fiš ako nema kvalitetnu papriku nije fis.Nemožeš ga sigurno sa "šafranovom" pap Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .