Obavijesti

News

Komentari 22

Slučajno bacio petardu na policijski auto i razbio staklo

Slučajno bacio petardu na policijski auto i razbio staklo
4

P.G. (56) iz Voćina kaže da pri nije primijetio da dolazi policijski automobil dok je bacao petardu. Petarda je pala na staklo i eksplodirala. Policajci nisu ozlijeđeni

VIDEO

Nisam htio namjerno baciti petardu na policijski automobil. Nisam ga ni vidio da se kreće, a kada sam vidio gdje je petarda eksplodirala veće je bilo kasno, ispričao je prijateljima P.G. (56) koji je u subotu oko 1,45 sati tijekom novogodišnjeg slavlja u Vukovarskoj ulici u Voćinu imao peh da je jedna od njegovih petardi eksplodirala baš na vjetrobranskom staklu službenog automobila policijske ophodnje. 

Prava je sreća da se policajci nisu kretali velikom brzinom. Bačena petarda zapela je kraj brisača, a eksplozija je bila toliko jaka da je na vjetrobranskom staklu napravila rupu veličine pet kuna i uništila staklo. Vozača policijskog automobila eksplozija je iznenadila, ali je dobro reagirao, snašao se i na siguran način zaustavio vozilo pa je tako izbjegnuta moguća veća nesreća. 

Policiji nije trebalo dugo da pronađu nesretnog bacača petardi. Priznao je djelo, priveden je i na dva sata zadržan u slatinskoj policijskoj stanici, a potom je pušten kući. 

- Protiv počinitelja ovog djela policija će podnijeti prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira, te kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe stvari - potvrdio je novinarima nesvakidašnju nesreću sa sretnim završetkom Josip Štajdohar, glasnogovornik PU Virovitičko-podravske ističući da tijekom novogodišnje noći na tom području nije bilo težih prometnih nesreća ili drugih težih slučajeva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku
Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.