kao da ste toplu vodu otkrili...otkad moja baba sa sela peče krofne na svinjskoj masti -.-' mislim ono
fb
funky_boy
17.2.2015.
Odustani
i nema zdravije od takvog pečenja pogotovo meso....
pr
prdež
17.2.2015.
Odustani
tako je ;)
Dk
Deaktivirani korisnik
17.2.2015.
Odustani
Slažem se,bake su zakon.
MK
Mein Kapital
17.2.2015.
Odustani
ovo mu je diplomski rad da završi novinarstvo kaj napadaš čuvjeka:)))
Jura963
17.2.2015.
Odustani
Probala sam krafne pečene na svinjskoj masti. Peče ih moja teta. Drugi dan su bile svježe, kao da su upravo pečene. Nikad bolje krafne nisam jela...Čini mi se d
a su ove na slici ipak "popile" dosta ulja. Krafna mora imati široki bijeli obrub...:)
Prikaži još ↓
rea-san
17.2.2015.
Odustani
Gdje se ikad prije išta radilo na ulju, pogotovo na selu!? Možeš mislit kak' su ljudi trčali u dućan po ulje, a doma su imali masti u izobilju. Moja mama priča
da je njena baka čak i salatu začinila rastopljenom masti. Nakon što su nam napunili uši time kako je ulje zdravije od masti, svi smo počeli kemijat sa uljem, ali hvala bogu ja sam se prije nešto godina vratila pečenju na masti, a ulje koristim uglavnom samo za salatu.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
17.2.2015.
Odustani
ja sam i ove godine topila svoju mast.. i sve radim sa njom.. nema joj zamjene.. a ulje ide za salate, sitne stvarcice- kolace... njih jos nisam probala radit s
a masti umisto ulja..
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .