Obavijesti
Komentari 35
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

šaptačica
dovoljno smo pretila nacija i bez masčobe...predlažem nešto laganije za punašnije :))
st
aaa nisu mu nešto ove krafne sa slike
Zl
Bez malo maščobe nisu tak ukusne. Oni koji se boje maščobe neka ih peku u pećnici, na back papiru.
ma
bljuc samo mascoba na mascobi
MK
Da su barem tu ispred mene sada njam njam:))
A1
Mmmm pecem danas, dobro ste me podsjetili :)
pr
kao da ste toplu vodu otkrili...otkad moja baba sa sela peče krofne na svinjskoj masti -.-' mislim ono
malo srce
Ne volim krafne pečene u ulju,meni su najdraže one pečene u pečnici,najbolje i najpraktičnije mi je kupiti smjesu za krafne od Dr.Oetker-a.
Upala mozga
Sto se masti tice....u Vojvodini bi rekli.. muskarac bez stomaka ko Mercedes bez znaka :)))))
leilany
ja vise volim kupovne krafne,al zato fritule su mi super ja ih radim s jabukom i bas su mljac...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .