Obavijesti
komentari
Slasna pašticada po receptu i savjetima splitskog majstora
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

2 x general
u pacu stajati minimum 3 dana a dinstati preko 12 sati!!! - recept s Hvara
Dk
za gospu ko ti je to reka, ja san s hvara i ti se siguro za....... :)
2 x general
e, rekla rodica kod koje jeo najbolju pašticadu - desetak otočana i ja jeli za sv. Roka i svi se složili kada se povela priča o spremanju pašticade ( ona ima re Prikaži još ↓
Dk
kod mene u jelsi nema takav ricept, a isto je najbolja pašticada
krokus
Ne svađajte se, meni su do sada sve bile izvrsne. Malo osobnih kreacija je poželjno.
2 x general
općenito što meso duže stoji u pacu to je bolje - ne možeš pogriješiti!! Biftek staviti bar sedam dana u ulje, pokriti ga uljem, da omekša ( u Americi jeo jeda Prikaži još ↓
krokus
Još ako si meso dobio sa farme koje koriste za svoje potrebe, onda je to vrhunac. Kod nas nemaju ni pravi steak nož.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .