Obavijesti

News

Komentari 55

Silovao ju je do smrti pa otišao kupiti hranu za mačku: Jedan od najgorih slučajeva u Britaniji...

Silovao ju je do smrti pa otišao kupiti hranu za mačku: Jedan od najgorih slučajeva u Britaniji...
3

Mohamed Noor (35) silovao je medicinsku sestru koja se onesvijestila nakon izlaska. Umrla je od srčanog udara dok se monstrum iživljavao nad njom. Sjeo je u auto i otišao kupiti hranu za mačku

VIDEO

Natalie Shotter (37) bila je medicinska sestra. Našli su je mrtvu 17. srpnja 2021. godine. Ležala je nakon izlaska na klupi u zapadnom dijelu Londona. Sad su osudili njezinog ubojicu. Mučan je to slučaj čiji su detalji potresli Veliku Britaniju.

Mohamed Noor (35) silovao ju je do smrti, objavio je Mirror. Bio je optuženi seksualni predator što nisu rekli poroti na suđenju. Prikazali su i snimke nadzorne kamere na kojima se vidi kako Natalie sjedi na klupi s jednim muškarcem dok je još bila pri svijesti. U tom trenutku kraj nje prolazi optuženi Mohamed Noor i gleda u njih.

- Što je radio tamo? Hodao je gore, dolje usred noći. Tražio je ženu koju će silovati - rekla je u završnoj riječi tužiteljica Alison Morgan.

Na sudu su rekonstruirali stravičan zločin. Mohamed je, nakon što je prošao kraj Natalie i muškarca s kojim je sjedila, sjeo u automobil i otišao. No vratio se. Zatekao je Natalie kako leži u nesvijesti. Silovao ju je više puta. Nakon toga je sjeo u auto i otišao kući u Hounslow u zapadnom dijelu Londona. Prije toga je stao po hranu za mačku. Natalie je drugo jutro pronašao prolaznik. Utvrdili su da je preminula od srčanog udara tijekom opetovanog silovanja.

'Bila je živa kad joj je prišao'

Tužitelji su dokazali da DNA iz njezina usta odgovara DNA-u optuženog.

Obrana je tvrdila da je već bila mrtva kad joj je Mohamed prišao. No tužiteljstvo je to pobilo.

- Nije bila mrtva, bila je živa. On je tamo bio s razlogom. Silovao ju je jer je znao da je živa - rekla je tužiteljica. 

Presuda će biti 13. prosinca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 55

VIDEO

Pogledajte što uskoro dolazi u Hrvatsku! Polar vortex donosi ledeni val. Stiže nam i snijeg
IZVADITE JAKNE

Pogledajte što uskoro dolazi u Hrvatsku! Polar vortex donosi ledeni val. Stiže nam i snijeg

Prognoze za kraj listopada ipak nisu toliko optimistične. Stranica Wxcharts objavila je kako Hrvatsku i regiju očekuje nalet Polar Vortexa koji će sniziti temperature ispod prosjeka