Misteriozni DJ Claptone začarat će publiku na LMF festivalu: Uz 24sata i vi možete ići na Jarun! | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Misteriozni DJ Claptone začarat će publiku na LMF festivalu: Uz 24sata i vi možete ići na Jarun!

Misteriozni DJ Claptone začarat će publiku na LMF festivalu: Uz 24sata i vi možete ići na Jarun!
5

Prošle godine je festival posjetilo 28.000 ljudi, a nema sumnje da će ove godine brojka narasti. Među izvođačima će biti i Claptone, a 24sata daje svim čitateljima popust od 20% kod kupnje svih ulaznica

VIDEO

Uskoro kreće dvodnevni LMF festival na zagrebačkom Jarunu, a posjetitelji će imati priliku zabaviti se uz brojne poznate DJ-eve. Ove godine će i 24sata biti dio LMF-a 7. i 8. lipnja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

LMF festival 02:55

Među izvođačima ove godine je i misteriozni Claptone. Od 2012. godine njegovi fanovi pokušavaju saznati nešto više o ovom misterioznom DJ-u, no bez obzira na više od 260 nastupa svake godine, Claptone je i dalje 'ponosno anoniman'.

Posljednje godine imao je puno studijskog posla - izašlo je nekoliko remixeva vrlo popularnih izvođača kao što su Depeche Mode, New Order, Faithless, ali njegov remix Gorillaza bila je jedna od najpopularnijih pjesama prošlog ljeta na festivalima. 

Dom Dolla stiže na LMF festival, a uz 24sata i vi možete na Jarun
Dom Dolla stiže na LMF festival, a uz 24sata i vi možete na Jarun

24sata prepoznao je trud i rezultate najvećeg hrvatskog festivala elektronske glazbe koji je u 100% hrvatskom vlasništvu i zbog toga smo odlučili napraviti zajedničku suradnju pa će tako svi naši čitatelji moći ostvariti od 20% popust kod kupnje svih ulaznica. Kako biste ostvarili svoj popust, možete iskoristiti kod '24SATALMF2024' na web stranici LMF Festivala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO