Dom Dolla stiže na LMF festival, a uz 24sata i vi možete na Jarun | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Dom Dolla stiže na LMF festival, a uz 24sata i vi možete na Jarun

Dom Dolla stiže na LMF festival, a uz 24sata i vi možete na Jarun
7

Prošle godine je festival posjetilo 28.000 ljudi, a nema sumnje da će ove godine brojka narasti. Među izvođačima će biti i Dom Dolla, a 24sata daje svim čitateljima popust od 20% kod kupnje svih ulaznica

VIDEO

Za nešto manje od mjesec dana kreće dvodnevni LMF festival na zagrebačkom Jarunu, a posjetitelji će imati priliku zabaviti se uz brojne poznate DJ-eve. Ove godine će i 24sata biti dio LMF-a.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

LMF festival 02:55

Među izvođačima ove godine je i Australac Dom Dolla! Već kao tinejdžer počeo se baviti glazbom. Preko tjedna radio je kao grafički dizajner, a vikendima je bio DJ. Dao je otkaz na poslu 2015. godine i od tada se bavi samo glazbom i produkcijom.

Posljednjih par godina posebno su uspješne za njega te su ga prepoznale i velike glazbene zvijezde. Dom Dolla je tako radio službene remixeve pjesama Calvina Harrisa, Due Lipe...

Tko sve stiže na LMF festival? Argy vas vodi na nevjerojatno putovanje, a 24sata na Jarun!
Tko sve stiže na LMF festival? Argy vas vodi na nevjerojatno putovanje, a 24sata na Jarun!

24sata prepoznao je trud i rezultate najvećeg hrvatskog festivala elektronske glazbe koji je u 100% hrvatskom vlasništvu i zbog toga smo odlučili napraviti zajedničku suradnju pa će tako svi naši čitatelji moći ostvariti od 20% popust kod kupnje svih ulaznica. Kako biste ostvarili svoj popust, možete iskoristiti kod '24SATALMF2024' na web stranici LMF Festivala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO