Obavijesti

Show

Komentari 1

Krešimir iz Forestlanda otkrio je sve detalje nastupa NBA igrača: 'Nosio je Modrićev dres, voli ga'

Krešimir iz Forestlanda otkrio je sve detalje nastupa NBA igrača: 'Nosio je Modrićev dres, voli ga'
8

Shaquille O’Neal nastupio je prvi put u Međimurju sa sinom koji je veliki fan Luke Modrića, a imao je i dva posebna uvjeta za organizatore

VIDEO

Legendarni košarkaš Shaquille O’Neal (52), u glazbenom svijetu poznat i kao DJ Diesel, u subotu navečer zatvorio je 12. izdanje popularnog festivala Forestland u Međimurju.

- Rekao mi je: 'Ja nisam Shaq O’Neal, ja sam O’Nealović' - govori nam Krešimir Biškup iz organizacije festivala.

Tako se prozvao prošle godine dok je nastupao na Krku, a zeleni dres s 'novim prezimenom' nosio je i na prvom nastupu na Forestlandu.

Čarobnu šumu Hortus Croatije posjetilo je 8000 posjetitelja tijekom dva dana festivala, a mnogi su iščekivali nastup četverostrukog NBA prvaka. Atmosferu nije pokvarila ni kiša, koja je padala oba dana festivala.

Veliki vodič za festivale ovog ljeta! Evo koji se koncerti nude, gdje gledati filmove, plesati...
Veliki vodič za festivale ovog ljeta! Evo koji se koncerti nude, gdje gledati filmove, plesati...

- Na početku nastupa rekao je: ‘Dobra večer, Hrvatska, kako ste?’, a kasnije je ponavljao: ‘Vidimo se iduće godine’ - priča nam Biškup, koji se nada da će se 'O’Nealović' vratiti i iduće godine na 13. izdanje ovoga festivala.

Košarkaš ga je osvojio pristupačnošću, a bio je spreman i na autograme te fotografiranje s fanovima.

Brezje: Shaquille O'Neal aka Diesel nastupio 2. večeri 12. Forestlanda 2024

- Zahtijevao je tri pizze u backstageu iz naše forestlandske pizzerije nakon što je vidio neonski natpis 'pizza'. Uz to, trebao je i nešto viši stol za nastup, da bi na kraju i on stajao na stepenici za ostale izvođače, a sve kako bi ga publika vidjela - govori Biškup.

Prvom nastupu nekadašnje NBA zvijezde na Forestlandu prethodio je nastup njegova sina Mylesa, koji je obukao Modrićev reprezentativni dres s brojem 10, što je dodatno oduševilo posjetitelje.

- Myles je rekao prije Forestlanda da ima pripremljen specijalan outfit osobe koju voli i poštuje te da ovoga puta neće biti u košarkaškom dresu - ističe Biškup, koji je kao i ostali ostao iznenađen odabirom outfita.

VIDEO Shaquille O'Neal pjeva hit ET-a na Dončićevu treningu!
VIDEO Shaquille O'Neal pjeva hit ET-a na Dončićevu treningu!

Shaquille O’Neal već je ranije nastupao u Hrvatskoj kao DJ Diesel, a prvi nastup održao je na “hrvatskoj Ibizi”, popularnom Zrću. Košarkaš, 2,16 metara visok, ostvario je briljantnu NBA karijeru u Los Angeles Lakersima.

- Mislim da sve ovo govori o nastupu ovakve zvijezde i pojave na Forestlandu, u Međimurju i ljubavi prema Hrvatskoj - hvali Biškup legendarnog O’Neala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO