VIDEO Shaquille O'Neal pjeva hit ET-a na Dončićevu treningu! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Shaquille O'Neal pjeva hit ET-a na Dončićevu treningu!

VIDEO Shaquille O'Neal pjeva hit ET-a na Dončićevu treningu!

Tijekom zagrijavanja za utakmicu Dallasa i Minnesote dvoranom je odzvanjao hit ET-a "Prazan stan". Dok je Dončić vježbao trice, Shaq je pjevušio hit zagrebačke dance grupe

VIDEO

Prije utakmice Dallas Mavericksa i Minnesote Timberwolvesa, Luka Dončić zagrijavao se pucajući trice, dok je na sve pored terena pratio legendarni centar Shaquille O'Neal. Kao poticaj za utakmicu Dončić je slušao hit ET-a "Prazan stan". Pjesma je pogodila i O'Neala koji se nije mogao suzdržati, a da ne zapjeva. Iako se čini kako Amerikanac ne zna baš najbolje riječi hita, ritam je uhvatio. Urnebesnoj sceni nije mogao odoljeti niti Slovenac koji je sve ispratio smijehom.

POGLEDAJTE VIDEO: O'Neal kao DJ u Hrvatskoj

Pokretanje videa...

00:58

Dallas je u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije utakmici pobijedio Minnesotu (116-107) i nalazi se na korak od plasmana u NBA finale. Maverickse je do pobjede predvodio upravo Dončić zajedno sa suigračem Kyrie Irvingom, obojica su ubacila po 33 koša. Dončić je dodao još sedam skokova, pet asistencija i pet osvojenih lopti.

Shaq i Dončić česti su gosti na hrvatskoj obali. Jedan od najpoznatijih američkih košarkaša koji je u mirovini DJ i producent zadnjih godina redovito posjećuje Novalju, a ove godine doći će na Paklinske otoke kraj Hvara. Umjetničkog imena DJ Deisel, Shaq se glazbom počeo baviti još kao učenik 1980-ih. Već je nastupao je na slavnom festivalu Tomorrowlandu i Lollapaloozi u Parizu.

Dončić ljetuje na Krku i Hvaru, a već godinama dolazi u Malinsku. Iznimka nije bila niti prošla godina kada kada je Slovenac došao na nastup DJ Diesela. Tom prilikom, Shaq je pozdravio sve okupljene, a posebno slovenskog košarkaša.

- Ajmo svi na noge. Večers mora biti ludo, tu je Luka Dončić - rekao je O'Neal tijekom večeri, dodatno zapalivši atmosferu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Transferi: Majstorović u Rijeku, prekrižili Yansanea. U Šibenik stigao bivši 'vatreni'
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Majstorović u Rijeku, prekrižili Yansanea. U Šibenik stigao bivši 'vatreni'

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga