Obavijesti

Show

Komentari 5

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit osjeća veliku bol zbog gubitka

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit osjeća veliku bol zbog gubitka

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Zlatni kavez', 'La promesa', 'Zločinački umovi', 'Mostovi života', 'Divlje srce', 'Skriveno u raju'

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 12. kolovoza do petka, 16. kolovoza) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Zlatni kavez 

Nova TV, 20:20 

PONEDJELJAK Halis-aga iznenađen je Mezidinim zahtjevom i na pragu je važne odluke. Ifakat pati od velikoga grizodušja jer je uzrokovala sestrinu smrt, a suočena je s razvojem događaja koji ni u snu nije očekivala.

UTORAK Koliko god da se Sejran trudila skriti je, Ferit je na pragu saznavanja velike istine. Sejran ulaže veliki trud kako Ferit ne bi saznao za njezinu bolest.

SRIJEDA Orhan, koji nikad nije od oca dobio pohvalu koju je očekivao, jako je povrijeđen tom situacijom, a Ferit mu pokušava pokazati da je uz njega. Sejran je u velikoj neizvjesnosti zbog bolesti, pa odlučuje potražiti pomoć psihijatra. Orhanova smrt duboko potrese obitelj Korhan.

ČETVRTAK Ferit osjeća veliku bol zbog gubitka oca i silno je razočaran što od djeda ne dobiva reakciju koju je očekivao. Sejran smatra da je odgovorna za Fuatovu i Orhanovu smrt, pa osjeća veliku krivnju.

PETAK Sejran se trudi od svih skriti svoju bolest, pa je šokirana kad neočekivana osoba sazna tu tajnu. Ferit osjeća da mora biti jak kako bi osvetio oca i zaštitio svoje voljene te donosi važnu odluku i traži pomoć od grofa Zije.

Pogledali smo 'The Decameron': Forsirali su zabavnost pa je sve ispalo vrlo površno i trivijalno
Pogledali smo 'The Decameron': Forsirali su zabavnost pa je sve ispalo vrlo površno i trivijalno

La promesa

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Martina se osjeća sve lošije, što Margaritu natjera da nešto poduzme. Odlazi do Abela da pokuša saznati što nije u redu. Liječnikov se zaključak gospođici ni najmanje ne sviđa.

UTORAK Ljubavnicima na La Promesi nije lako. Jimena je opsjednuta time da sazna kamo je i s kim Manuel pobjegao pa pojačava pritisak na muža. Jana planira raskinuti s Abelom, ali María Fernández je moli da bude oprezna.

SRIJEDA Jana je u dilemi. S jedne strane mora biti iskrena prema Abelu i prekinuti njihovu vezu, s druge treba alibi kako bi uživala u romansi s Manuelom.

ČETVRTAK Jimena mijenja taktiku i odluči imati razumijevanja za Manuela, što je njemu i njegovim roditeljima znak za oprez. Jana priznaje Abelu da nije bila u Córdobi.

PETAK Nova kriza u Manuelovu i Jimeninu braku nastupa kad Jimena planira večeru u kući bez dogovora sa suprugom. Manuel stoički trpi.

Zločinački umovi 

RTL 2, 20:05

PONEDJELJAK Istražitelji se nalaze na zasluženom odmoru, gdje svaki od njih dobiva poruku od psihotičnog ubojice, opsjednutog legendom o kralju Arthuru, te ih izaziva da pronađu i spase osobu koju je on označio kao sljedeću žrtvu.

UTORAK Prije godinu dana nestali dječak ponuđen je na prodaju na pornografskoj online aukciji. Bivši profiler, koji sad predvodi FBI odjel za borbu protiv zločina nad djecom, pomaže ekipi.

SRIJEDA Profileri su pozvani istražiti seriju pljački banaka u Los Angelesu jer postaje jasno da zločini nisu počinjeni zbog novca. Lopov zlostavlja zaposlenike banke dok on prazni sefove.

ČETVRTAK Agenti putuju u Teksas istražiti ubojstva djece te doznaju za urbanu legendu o starcu koji živi na vrhu brda te ubija i jede djecu.

PETAK Agenti putuju u Seattle pronaći serijskog bombaša koji terorizira grad. S autorom ZF romana, iz kojih bombaš crpi ideje, agenti pokušavaju zaključiti zašto su pojedina mjesta u gradu izabrana kao mjesta udara.

Donosimo top 5 najboljih novih sezona koje su izašle u 2024.
Donosimo top 5 najboljih novih sezona koje su izašle u 2024.

Mostovi života 

NOVA TV, 18:00

PONEDJELJAK Omer i Kivildžim napuštaju kuću nakon eksplozivne vijesti. Svi su zapanjeni. Jedino tko ih razumije jest Alev. Sonmez se iskaljuje na Fatmi optužujući je da je poticala Kivildžim na vezu. Najburnije reagira Doga, koja se vraća u muževu kuću oštro kritizirajući majku.

UTORAK Fatih je srdit na strica. Nilaj muči kakvu će oluju izazvati veza Nurseme i Umuta.

SRIJEDA Abdulah i Pembe odluče da je najbolje da se Nursema uda za sina njihova rođaka. Nursema odluči pobjeći od kuće. Dok je Umut čeka, Abdulah mu kaže da je zaboravi. Baš kad Nursema kani otići, nabasa na Fatiha i majku. Obitelj joj ne dopušta da ode. Kad se Nursema vrati u kuću, unutra je dočekaju imam, čovjek za kojeg se treba udati i njegova obitelj.

ČETVRTAK Umut je zbunjen Nurseminim vjerskim vjenčanjem na koje ju je obitelj prisilila. Iako ga Alev nastoji smiriti, strašno je razočarana što Abdulah odobrava taj brak. Fatih mirno prihvaća Nursemin prisilni brak.

PETAK Doga nagovara Ibrahima za kojeg se Nursema vjerski udala da razvrgne brak. No Ibrahim kaže da o svemu odlučuju obitelji i da se ne može usprotiviti ocu. Doga posjeduje fotografije Ibrahimova noćnog izlaska i ucjenjuje ga njima zahtijevajući da odustane od braka.

Divlje srce

NOVA TV, 21:20

PONEDJELJAK Neslihan pokušava održati obitelj na okupu unatoč rastućim napetostima. Elif prilazi Jamanu, s kojim se nakon mnogo godina ponovno susrela, i njegovu bliskom okruženju s policijskim refleksom, a prije svega ne vjeruje Ruji.

UTORAK Kad Neslihan padne u more, mora se okrenuti Serhanu. Neslihan mora zaštititi Guvena i držati Serhana pod kontrolom. Taj se čvor razriješi zahvaljujući osobi na koju nitko nije računao.

SRIJEDA Džesur je motiviran svojim djetinjstvom, kao i željom da osveti Jamana, pa ulazi u slijepu ulicu iz koje nema povratka. Dok svačija prava lica jedno po jedno izlaze na vidjelo, iz prošlosti stiže tajanstvena ruka pomoći.

ČETVRTAK Nakon što su Asi i Alaz suočeni s opasnošću jedno drugomu izjavili ljubav, svjesni su dimenzije koju su prešli u svojem odnosu. Međutim, Ruja tijekom zabave saznaje informaciju koja će joj cijeli svijet okrenuti naglavce. Sada mora donijeti odluku.

PETAK Neslihan i Guven prihvaćaju svoju dvadesetogodišnju ljubav nakon svih prepreka na koje nailaze. Dok Serhan sretno iščekuje trenutak kada će igra koju im je priredio eksplodirati, Guven i Neslihan su uhvaćeni u uvjerenju da će ljubav pobijediti sve prepreke.

Donosimo top 10 najboljih serija koje ste propustili ove godine!
Donosimo top 10 najboljih serija koje ste propustili ove godine!

Skriveno u raju 

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Pečnik otkriva Bojanu Božiču Markovu tajnu, ali i da je Edvard saznao da je on Pečnikov šef. Julia se grubo odnosi prema Lari pa se ona i Marko odluče vratiti na more. U kampu se dogodila nova romansa. Saška i dalje pati za Dinom.

UTORAK David se suočava s Julijom. Frenk prizna Meri da je sumnjao da je on otac djeteta. Edvard i Bojan Božič susreću se nakon mnogo godina te Božič ima neočekivane novosti za Edvarda. Jana i Črt dogovore se da se nađu. Na terapiji Mark ispriča Nadi detalje nesreće.

SRIJEDA Nakon terapije s Markom, Nada donosi zaključke nakon kojih više ništa više neće biti isto. Ines dozna tko je Renatov šef i šokiranoj Meri priznaje da je imala aferu s Pečnikom. Božič ucjenjuje Edvarda, a Frenk pati jer su on i Meri u svađi.

ČETVRTAK Edvard od Julije dozna identitet osobe koju je prije mnogo godina ozlijedio Mark u prometnoj nesreći. Nina i Dino uživaju u neobaveznoj romansi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina