Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit je napet, a Sejran brine zdravlje...

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit je napet, a Sejran brine zdravlje...

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Zlatni kavez', 'La Promesa', 'Hitna: Chicago', 'Mostovi života', 'Divlje srce', 'Skriveno u raju'

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 29. srpnja do petka, 2. kolovoza) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Zlatni kavez 

Nova TV, 20:20

PONEDJELJAK Ferit je zabrinut zbog prijeteće poruke koju je primio. Traži da se osiguranje pojača kako nitko ne bi nastradao. Obitelj potresaju neprilične fotografije Asuman i Doruka koje su završile na internetu, a Halis-aga burno reagira kad sazna.

UTORAK Odlučan je u namjeri da mu naplati za učinjeno. Ifakat, koja je izbačena iz kuće, kreće s provođenjem novog plana kako bi ponovno stekla naklonost Halis-age. Sejran saznaje nešto neočekivano u vezi sa svojim zdravljem te kreće u akciju s ciljem donošenja važnih odluka. Ferit traži pošiljatelja prijeteće poruke ne znajući da je neprijatelj kojeg traži vrlo blizu.

SRIJEDA Ferit je napet zbog neprijatelja kojima još nije uspio ući u trag te se potpuno neočekivano susreće s nekim. Mezide kuje planove kako bi osvetila svojeg sina. Preko Ferita prijeti Gulgun od koje traži da joj dovede Hatuč.

ČETVRTAK Sejran planira donijeti neke nove odluke u vezi sa svojim životom. Ferit primijeti da se Sejran čudno ponaša te nastoji saznati što se događa. Čekajući dobre vijesti od Gulgun, Mezide se zaprepasti kad se potpuno nenadano nađe licem u lice s nekim.

La promesa 

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Kako bi ponizila Lujáne, Jimena odluči ne ići na markizin bal pod maskama. Jana je hladna prema Manuelu, a Abel objavljuje svijetu svoju ljubav prema njoj.

UTORAK Pismo koje Curro pronalazi u Ramoninoj kolibi sadrži informacije koje će jednog dana uzdrmati temelje La Promese. Zasad uznemiruju samo Curra.

SRIJEDA Zabava pod maskama u punom je jeku, a María Fernández je kraljica bala i nitko ne sluti da je ona sluškinja. Pod zaštitom maski Manuel i Jana prepuštaju se strastima.

ČETVRTAK Manuel je otišao, a Cruz nema pojma kamo ni s kim. Njezin je sin ostavio poruku u kojoj otkriva namjere, ali markiza se razbjesni kad otkrije da ga je netko nagovorio da ode.

PETAK Alonso čestita Mauru i Rómulu na njihovu izvrsnom radu tijekom bala pod maskama, a kuharice saznaju da markiza misli kako hrana nije bila na uobičajenoj visini.

Želite 'bindžati' ovog ljeta? Neki su ovu seriju nazvali 'najboljom ikad': 'Igra prijestolja je ništa!'
Želite 'bindžati' ovog ljeta? Neki su ovu seriju nazvali 'najboljom ikad': 'Igra prijestolja je ništa!'

Hitna: Chicago 

RTL2, 21:15

PONEDJELJAK Doktori Archer i Asher sukobljavaju se zbog pacijenta koji je blisko povezan s Goodwinom. Pacijent je ranjen tijekom provale, a Scott i Marcel pomažu u istrazi.

UTORAK Dr. Scott pomaže kćeri mafijaškog bossa. Jedna očajna baka stiže u bolnicu tražeći spas za unuka. Dr. Choi se nastoji sabrati nakon što je doznao vijesti o svom ocu.

SRIJEDA Will i Hannah sukobljavaju se oko pacijenta kojem je potrebna transplantacija bubrega. Ethan i Archer liječe sina glavnog savjetnika bolnice.

ČETVRTAK Dr. Manning liječi četrnaestogodišnju djevojčicu koja je rodila i napustila bebu u uličici nedaleko od bolnice. Dok liječe ženu s navodnom demencijom, dr. Charles i Reese shvate da se zapravo radi o krvarenju u mozgu. Dr. Halstead liječi pacijenta koji tvrdi da je doživio srčani udar.

PETAK U bolnicu stižu brojne žrtve nakon pucnjave u kinu. Sharon odbija odobriti transplantaciju jetara koju dr. Rhodes treba za svog pacijenta. Dr. Manning i dr. Charles liječe pacijenta s poremećajem prehrane.

Mostovi života 

Nova TV, 18:15

PONEDJELJAK Kivildžim se dulje vremena ne uspijeva oporaviti od sramotne situacije u restoranu gdje je na bolan način saznala da Omer nije rastavljen. Nakon velikog sukoba Kivildžim Omeru jasno daje do znanja da ga više ne želi viđati.

UTORAK Odnos između Nurseme i Pembe, koja je burno reagirala na njezin susret s Umutom, i dalje je napet. Pembe pronalazi način da prekine njihovo prijateljstvo. Očigledno je da će Nilajina sklonost brodovima dovesti nju i njezina muža u tešku situaciju.

SRIJEDA Doga i Fatih sukobljavaju se oko izbora tapeta za dječju sobu. Nilaj želi unijeti nemir obznanjujući Pembe da dječja soba ima tapete s uzorkom svinja. Fatih se zbog uzorka tapeta posvađa s Dogom.

ČETVRTAK Iako Pembe i Abdulah isprva misle da je samo privremeno otišla te se ne brinu previše, nakon što neko vrijeme ne dođe do pomirbe, smatraju da je potrebno intervenirati. No njihov trud ne urodi plodom.

PETAK Mustafa se prvi put suprotstavlja ocu. Zbog očevih uvreda Mustafa napušta kuću i odlazi u hotel Dogina oca. Međutim, Dogin otac smatra da bi to moglo pokvariti odnose s Abdulahom pa slaže da je hotel pun. Vidjevši da se Kivildžim distancira, Omer pronalazi način da dođe do nje i otkrije joj svoju najveću tajnu.

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Sejran su oteli, traje akcija spašavanja
Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Sejran su oteli, traje akcija spašavanja

Divlje srce

Nova TV, 21:30

PONEDJELJAK Ruji u svom zdušnom bijegu pruži milostivu ruku osoba kojoj se nitko ne bi nadao. Divlji koji se krije u Jamanu Aliju na rubu je da ponovno ispliva na površinu dok se Ruja sve više udaljava od njega.

UTORAK Serhanu djeca nisu spremna oprostiti, a najmanje Alaz. Zbog svih smicalica koje je izveo prije Ešrefove smrti, Serhan je ostao bez novca. Dok brzo tone prema dnu, bespomoćan se za pomoć okreće zmiji.

SRIJEDA Asi će izaći na scenu u Tolginu lokalu i iscrtati potpuno novi put za sebe. Međutim, Alaz se s time ne može pomiriti. Ono što se odvilo na Valentinovo pokazuje da su Ozge i Guven došli na prag odluke. Guven je suočen s pitanjem kojeg se najviše boji.

ČETVRTAK Guven će morati izabrati između dviju žena koje najviše voli, Ozge i Neslihan. Yaman se suočava s posljedicama svojih prošlih odluka dok pokušava zaštititi svoju obitelj. Napetosti između njega i Alaza rastu, a neočekivane savezništva počinju se formirati u sjeni starih sukoba.

PETAK Dok Ruja, koja prolazi kroz razdoblje sklono emocionalnom zlostavljanju, misli da joj Deniz pokušava pomoći, nije svjesna da je izmanipulirana. Dok Yaman Ali misli da je pronašao novog brata, on se zapravo suočava sa svojim najopasnijim neprijateljem.

Pogledali smo dokumentarac 'Brats': Holivudska 'derišta' su se prisjetila svoje prošlosti...
Pogledali smo dokumentarac 'Brats': Holivudska 'derišta' su se prisjetila svoje prošlosti...

Skriveno u raju 

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Mark ne želi otkriti Juliji pravi razlog svog povratka u Ljubljanu. Očito je da se Juliji ne sviđa Lara. Od predsjednika Slovenije Edvard dobije nagradu za humanitarni rad. Renato lažno obećava, ali uspije uvjeriti Ines da ode s Nadom na bračnu terapiju.

UTORAK Nada i Matej konačno odlaze na spoj. David kaže Juliji da zna da je uposlila privatnog detektiva da istraži Nadu i njega. Mark kaže Lari da se David i Julia rastaju, a razlog je Davidova afera.

SRIJEDA Pečnik članovima Povjerenstva Zavoda za zdravstveno otkriva da se šire priče o Edvardovoj bolesti. Na terapiji Renato govori Ines da se predomislio u vezi djeteta. Laru je zgrozilo što se Nada spetljala s oženjenim muškarcem.

ČETVRTAK Jana prizna Lari da je znala za aferu Nade i Davida. Lara želi da Mark nađe novog terapeuta. Renato postavlja prislušni uređaj u Nadinu ordinaciju. Edvard se čudno ponaša, a Meri nije jasno što se zbiva s njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO