Obavijesti

Show

Komentari 2

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Sejran su oteli, traje akcija spašavanja

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Sejran su oteli, traje akcija spašavanja

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Zlatni kavez', 'La Promesa', 'Hitna: Chicago', 'Mostovi života', 'Divlje srce', 'Skriveno u raju'

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 22. srpnja do petka, 26. srpnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Zlatni kavez 

NOVA TV, 20:20

PONEDJELJAK Ferit, koji želi spriječiti da se dogodi nešto loše, suočava se s Akinom. Ferit također nastoji usrećiti Sejran što je više moguće te joj priprema veliko iznenađenje. Dok se par bori za lijepu budućnost, Akin krene s provođenjem plana koji će im pokvariti sreću.

UTORAK Kazim saznaje da mu je kći oteta te upada u kuću Korhanovih jer smatra da je nisu zaštitili. Zbog svega što se dogodilo Halis-aga i Ferit ozbiljno se sukobe. Zbog događaja iz prošlosti Ferit se još više zabrine za Sejran.

SRIJEDA Ifakat biva uhvaćena u situaciji koju ne može objasniti zbog čega Gulgun dobiva godinama iščekivanu priliku. Dok je u tijeku velika akcija za spašavanje Sejran, Feritov i Sejranin život vise o tankoj niti.

ČETVRTAK Ifakat je u teškoj situaciji jer je izbačena iz kuće te pokušava smisliti što će učiniti. Suočava se s Halis-agom i razotkriva godinama skrivanu tajnu. Kaja Suni prizna nešto što će je rastužiti. Esme i Kazim razračunavaju se zbog stvari iz prošlosti o kojima se dosad šutjelo. Ferit ne zna na koji način pružiti potporu Sejran.

La Promesa 

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Catalina i Pelayo dobili su novac za prvu narudžbu marmelade. Posao dobro ide pa njih dvoje slave uspjeh. Catalina prizna kuharicama da se zaljubila u grofa.

UTORAK Manuel pozove suprugu na red nakon što otkrije da ona stoji iza policijske odluke. Cruz odlučuje organizirati ples pod maskama novcem koji nije njezin kako bi smirila napetost u La Promesi.

SRIJEDA Nakon što Petra i Feliciano čuju za nesretnu smrt oca, odlaze ga pokopati. Cruz nastavlja planirati bal pod maskama trošeći novac koji je ukrala od prve narudžbe marmelade.

ČETVRTAK Nastavljaju se pripreme za ples pod maskama. Mauro je tijekom obuke za majordoma pod sve većim Rómulovim pritiskom.

PETAK Simoni stiže pismo s potpisom njezina sina Antoñita, ali to nije poslao Carlos nego Antoñito. Simona je vrlo zabrinuta.

Hitna: Chicago 

RTL2, 21:15

PONEDJELJAK Maggie, dr. Hammer i dr. Taylor sumnjičavi su prema pacijentu koji tvrdi da ima rak u terminalnoj fazi. Dr. Charles i Scott liječe pacijenta s dijagnozom shizofrenije. Dr. Halstead nastavlja istragu o dr. Cooperu.

UTORAK Dr. Hammer traži pomoć dr. Taylora nakon što joj je majka primljena u bolnicu. Dr. Scott prepozna oca pacijentice kojeg je prije deset godina uhitio zbog obiteljskog nasilja. Odmah posumnja da ozljede njegove kćeri nisu slučajne.

SRIJEDA Život dr. Scotta kao liječnika, ali i bivšeg policajca, mogao bi se promijeniti kad policija krene istraživati njegova obiteljskog prijatelja. Dr. Halstead pomaže dr. Hammer u potrazi za njezinom nestalom majkom.

ČETVRTAK Sharon se nosi s posljedicama skandala s Vas-COMom, što dovodi do novog odabira bolničkog osoblja. Dr. Marcel i Blake njeguju pacijenta s teškim autizmom.

PETAK Dr. Hammer i Halstead liječe trudnu pacijenticu kojoj je potreban hitan carski rez, ali inzistira na transfuziji krvi.

Kate Hudson o 'mirisu' slavnog glumca: Mogla sam ga osjetiti s velike udaljenosti. Voli prirodno
Kate Hudson o 'mirisu' slavnog glumca: Mogla sam ga osjetiti s velike udaljenosti. Voli prirodno

Mostovi života 

NOVA TV, 18:15

PONEDJELJAK Kivildžimina i Omerova veza pretrpjela je velik udarac već prvog jutra kad su Metehan i njegova majka nenajavljeno upali. Doga i Fatih u dobrim su odnosima.

UTORAK Nilaj želi brod pa nagovori muža Mustafu da nabavi novac. Doga i Fatih saznaju da čekaju blizance. Mustafa kaže ocu da je prodao brod, ali laž ga tišti. Znajući da Alev neće prihvatiti njegovu pomoć, Abdulah joj pomaže bez njezina znanja.

SRIJEDA Pembe oštro reagira na saznanje da se Nursema sastaje s Umutom u kafiću. Kivildžim pristaje na razgovor na Omerovo inzistiranje, no doživi šok života. Dok sjede u kafiću, prilazi im Omerova bivša žena te počne svađu.

ČETVRTAK Nakon velikog sukoba Kivildžim Omeru jasno daje do znanja da ga više ne želi viđati. Abdulah i Alev opet se susreću. Neko će vrijeme surađivati jer zajedno pomažu obitelji djeteta koje je doživjelo nesreću.

PETAK Veliki doček buduće unučadi zbližava dvije obitelji. Alev, koja ne razumije takve događaje, ponovno unosi napetost nepromišljenim potezima. Doga i Fatih sukobljavaju se oko izbora tapeta za dječju sobu. Nilaj želi unijeti nemir obznanjujući Pembe da soba ima tapete s uzorkom svinja. Fatih se zbog toga posvađa s Dogom.

Divlje srce 

Nova TV, 21:30

PONEDJELJAK Jaman Ali sigurnim koracima traži dokaz da je Serhan odgovoran za smrt njegova djeda. Ono što je saznao od vozača upućuje na to da je Šebnem Serhanova pomagačica.

UTORAK Neslihan je saznala da je Serhan pravi krivac za svaku pogrešku za koju se krivila u braku. Sva djeca, uključujući Alaza i Čaglu, štite Neslihan. Serhan je ostao sam i mora platiti za svoje grijehe.

SRIJEDA Nova informacija, koju svi čuju na proslavi, među Sojsalanima odjekne kao bomba. A najviše je pogođena Ruja. To što Jaman sumnja na njezinu majku za njih predstavlja put s kojeg nema povratka.

ČETVRTAK Ozge želi upoznati Jamana i shvatiti u kakvom se kaosu našla pa brzo ulazi u njihove živote. Ruja je potresena majčinim uhićenjem zbog sumnje na ubojstvo, a od oca Metina saznaje još bolnije istine. Šebnem i Serhan svu krivnju pokušavaju svaliti na Metina.

PETAK Ruja je nesvjesna da se nalazi na tankom užetu, a Jaman je odlučan u namjeri da ni pod koju cijenu ne odustane od nje. Ruja zapali kuću u kojoj su živjeli zajedno sa svim uspomenama na oca Metina. Jaman Ali odriče se svog života kako bi se pobrinuo da ona ne odustane od svoga. Međutim, Ruja se sada okrenula i protiv njega.

Zvijezda 'Baywatcha' hrabro se bori s rakom: Snimili je u šetnji
Zvijezda 'Baywatcha' hrabro se bori s rakom: Snimili je u šetnji

Skriveno u raju 

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Pečnik prestraši Juliju tako da joj od straha skoro srce stane. Meri odluči spriječiti Renatov zli plan, ali Mark i Lara dožive nesreću na moru.

UTORAK U kamp stiže policija jer se burna noć odrazila na sve koji u njemu borave. Nakon nesreće Mark ima noćne more, a Nina je uvjerena da Lara ima veće traume nego što pokazuje. Frenk pronalazi dokaz u Merijinu krevetu.

SRIJEDA Pečniku je dosta Julijinih praznih obećanja. Došlo je vrijeme da se pokažu i rezultati. Frenk govori Meri što je otkrio.

ČETVRTAK Frenk se fizički sukobljava s Renatom, a Pečnik mu naredi da prije napuštanja kampa još jedanput upozori Juliju. Laru brine to što gubi Marka. Mark prizna Lari da ga je njihova nesreća podsjetila na jednu iz davne prošlosti.

PETAK Julijina pomoćnica Petra nenamjerno spriječi privatnog detektiva da snimi dokaze o preljubu te sve otkriva Nadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO