Tko sve stiže na LMF festival? Argy vas vodi na nevjerojatno putovanje, a 24sata na Jarun! | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Tko sve stiže na LMF festival? Argy vas vodi na nevjerojatno putovanje, a 24sata na Jarun!

Tko sve stiže na LMF festival? Argy vas vodi na nevjerojatno putovanje, a 24sata na Jarun!
6

Prošle godine je festival posjetilo 28.000 ljudi, a nema sumnje da će ove godine brojka narasti. Među izvođačima će biti i Argy, a 24sata daje svim čitateljima popust od 20% kod kupnje svih ulaznica

VIDEO

Za nešto manje od mjesec dana kreće dvodnevni LMF festival na zagrebačkom Jarunu, a posjetitelji će imati priliku zabaviti se uz brojne poznate DJ-eve. Ove godine će i 24sata biti dio LMF-a.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

LMF festival 02:55

Na Jarunu će svi obožavatelji elektronske glazbe moći uživati u glazbenom putovanju na koje vas vodi Argy, čija je karijera krenula uzlaznom putanjom nakon što je 2021. objavio hit 'Ketuvim'. Njegovi remixevi su poput alkemije te pretvaraju pjesme Camelphata, Tiesta i Monolinka u nevjerojatno putovanje na plesnom podiju. O njegovoj popularnosti govore i stotine milijuna pregleda na medijskim platformama, kao i stotine milijuna slušanja na 'streamu'. 

24sata prepoznao je trud i rezultate najvećeg hrvatskog festivala elektronske glazbe koji je u 100% hrvatskom vlasništvu i zbog toga smo odlučili napraviti zajedničku suradnju pa će tako svi naši čitatelji moći ostvariti od 20% popust kod kupnje svih ulaznica. Kako biste ostvarili svoj popust, možete iskoristiti kod '24SATALMF2024' na web stranici LMF Festivala.

Osim toga svi posjetitelji festivala imat će priliku 'osvanuti' na naslovnici, a o čemu se točno radi doznat će te na festivalu.

Inače, LMF festival dobio je i nagradu 'Top 100 World Festivals 2023 (DJ Mag)', nakon samo tri izdanja, a festival je prepoznat u cijelom svijetu, što se može vidjeti iz pratitelja na društvenim mrežama. Prošle godine je festival posjetilo 28.000 ljudi, a nema sumnje da će ove godine brojka narasti. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO JE KRIV?': 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO