Obavijesti

Show

Komentari 0

Dnevnik boravak na Kupi i Mrežnici otvorio svoja vrata

Dnevnik boravak na Kupi i Mrežnici otvorio svoja vrata
4

Sve moguće delicije i opcije za savršen bijeg iz grada već su u ponudi na Mrežnici, dok se Dnevni boravak na Kupi otvara 06. lipnja. Obje lokacije moći ćete posjećivati cijelo ljeto, sve do kraja kolovoza

VIDEO

Dnevni boravak na rijeci već je dobro poznat koncept za ljetne izlete na samo 45 minuta od Zagreba i prepoznat od strane ljubitelja dobre hrane, savršenog pogleda i boravka u prirodi. I ove godine na Kupi i Mrežnici dočekat će vas standardno bogata gastro ponuda (uz ovogodišnji novitet Snack House Oz na Kupi), glazbeni nastupi i razne sportske aktivnosti.

Kamo za vikend: Od Rockabilly Festivala u Medulinu, izleta u Cerovačke špilje do QFEST-a
Kamo za vikend: Od Rockabilly Festivala u Medulinu, izleta u Cerovačke špilje do QFEST-a

Sve moguće delicije i opcije za savršen bijeg iz grada već su u ponudi na Mrežnici, dok se Dnevni boravak na Kupi otvara 06. lipnja. Obje lokacije moći ćete posjećivati cijelo ljeto, sve do kraja kolovoza kad vam god dosadi gradska vreva, a more vam bude predaleko.

Dnevni boravak na Kupi nalazi se na Gradskom kupalištu Slave Raškaj u Ozlju, dok se Dnevni boravak na Mrežnici smjestio u Donjem Zvečaju u sklopu Mrežničke kuće. Nema boljeg od rashlađivanja u rijeci kad ugrije ljetno sunce, pogotovo jer će vam na dohvat ruke i ove godine biti najfinija ponuda hrane i pića.

Na Mrežnici se posjetiteljima nudi jelovnik koncipiran na principu world food jelovnika koji im daje mogućnost da probaju jela iz različitih kultura i dijelova svijeta. Posebno se ističu jela poput tuna poka-a, pilećeg katsu-a, kung pao-a i gyoza. Čips od šarana zvuči posebno zanimljivo. A ono na što vam definitivno trebamo skrenuti pažnju je romantična vožnja kajakom u čiju cijenu je uključeno i piće koje možete konzumirati u samom kajaku, za vrijeme vožnje dok uživate u pogledu na rijeku Mrežnicu. Ovo planirajte od srijede do nedjelje od 12 do 22 sata.

Žene u Međimurju izrađivale 'rožicu' od papira, radile pitu od jabuka i uživale u wellnessu
Žene u Međimurju izrađivale 'rožicu' od papira, radile pitu od jabuka i uživale u wellnessu

Kupa pak ove godine nudi nešto novo i posebno. Osim jedinstvene lokacije gdje se možete kupati s pogledom na dvorac, posjetitelji će imati priliku i ovdje okusiti najfinija jela. Novotvoreni „Snackhouse Oz“ pripremio se i to vrhunski za sve svoje goste – ljubitelji street fooda neće moći odoljeti tunaholic burgerima, raznim vrstama tortilja, crunchy salatama, mini pilećim fahitasima, spring rollicama, cheese cakeu… Dobro isplanirajte odlazak tamo, treba isprobati ovu finu ponudu Oz-a koju potpisuje poznati chef Zoran Gajić.

I to planirajte od 06. lipnja kad Dnevni boravak na Kupi otvara svoja vrata te kad i je službeno otvorenje Snackhouse-a Oz, a sve do kraja kolovoza računajte posjete petkom od 16 do 22, subotom i nedjeljom od 10 do 22. I ne smijemo zaboraviti ni veliki izbor craft piva i koktela koji vas očekuju u Oz-u (Sangria, Mimosa, Kentucky summer…), kao i najam kajaka, izleti do kupskih otoka, radionice, izložbe i koncerti.

Jedini hrvatski tenisač izletio je iz prvog kola Roland Garrosa
Jedini hrvatski tenisač izletio je iz prvog kola Roland Garrosa

Program je realiziran u suradnji s Turističkom zajednicom područja Kupa te Gradom Ozljem, a tjedne rasporede najbolje je pratiti putem službene Facebook stranice.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO