Chiara nakon duela s Anelom je napustila show: 'Ponosna sam na sebe, dogurala sam daleko' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 3

Chiara nakon duela s Anelom je napustila show: 'Ponosna sam na sebe, dogurala sam daleko'

Chiara nakon duela s Anelom je napustila show: 'Ponosna sam na sebe, dogurala sam daleko'
19

U kulinarskom showu 'Hell's Kitchen' uslijedila je još jedna večera za goste, a zatim duel i eliminacije nakon kojih je show napustila Chiara

VIDEO

Chiara i Vehid započeli su novi dan u 'Hell's Kitchenu' na terasi uz kavu, komentirajući sinoćnji izazov. 'Jedan od tri najljepše odrađena servisa. Baš sam uživao jučer', rekao je Vehid, a Chiara dodala: 'Iako zadnji servis nismo dovršili, ja sam se probudila poprilično dobro raspoložena. Ponosna sam na sebe jer smatram da sam odradila dobar posao.

Kandidati u 'Hell's Kitchenu' će imati još jedan servis, ali slijede i eliminacije! 'Zlo i naopako!'
Kandidati u 'Hell's Kitchenu' će imati još jedan servis, ali slijede i eliminacije! 'Zlo i naopako!'

Vehid i Chiara također su komentirali kako bi voljeli da su svi u jednoj spavaonici, ali su svjesni da Domagoj, Lucija i Mauro to ne žele. Lucija i Domagoj komentirali su, pak, kako ne žele biti s Anelom u sobi prvenstveno zbog njegovog hrkanja, a Lucija je priznala: - Dok god je Anel u kući, nećemo biti zajedno u sobi.

Netrpeljivost između Anela i Lucije postat će još jasnija kad Anel prizna kako bi volio da baš Lucija s njim ide u duel kako bi ju mogao izbaciti iz showa.

Prije no što su se zaputili u kuhinju na još jedan servis, kandidati su proučavali jelovnik kako bi bili spremni za pripremu.

- Mislim da sve znate. Krećete s pripremom, ako ima nekih nejasnoća, bolje da ih ne bude - rekla im je sous chefica Ivana kad su se spustili u kuhinju.

Chiara se iskazala vodstvom, a Anel dobio crnu pregaču: 'Mislio sam da će danas biti lako...'
Chiara se iskazala vodstvom, a Anel dobio crnu pregaču: 'Mislio sam da će danas biti lako...'

Kako krumpir, koji je bio glavni krivac za neuspjeh jučerašnjeg servisa, ne bi opet ostao sirov, tako se Viktor pridružio Anelu u pripremi. Lucija, koja se također na posljednjem izazovu borila s pripremom deserta, danas je posebno pazila u pripremi i bila zadovoljna svojim žličnjacima od bjelanjka.

- Servis će, s obzirom na nabrijanu atmosferu, biti paklen, ali mislim i da će se gosti napokon najesti - najavio je prije otvaranja restorana Mauro, a Chiara dodala:

- Sve smo iskomunicirali i mislim da nije uopće bilo prostora za kiksanje.

Nakon pripreme, chef Gretić je pozvao Anela u svoj ured, dodijelio mu ulogu zamjenika šefa kuhinje u ovom izazovu, čime Anel nije bio iznenađen:

- Danas sam definitivno očekivao da ću biti na Chiarinom mjestu, baš sam imao neki osjećaj.

- Zadnji put kad je vodio kuhinju napravio je pomutnju i sad me strah da se to opet ne dogodi - rekla je Lucija Anelovu novu ulogu.

Anel je podijelio ostale kandidate u brigade – Vehida je zadužio za hladno predjelo, Chiaru za toplo, Domagoja za glavno jelo i Viktora za desert. Lucija je bila zadužena za priloge, a Mauro je bio u ulozi pomoćnog kuhara.

Anel i Gretić kušali su pokazne tanjure i zaključili da hladnom predjelu u emulziji nedostaje malo kiseline, a da desertu nedostaje malo slatkoće. Ove greške nije bilo teško ispraviti pa su tako kandidati mogli mirno krenuti u servis.

- Krumpir napokon dobar, odlično - zadovoljan je bio chef Gretić.

Servis je išao po planu i tanjuri se nisu vraćali u kuhinju, osim na eventualne manje korekcije.

- Stvarno je bio gušt raditi. Čini mi se da nitko nije bio pod stresom, sve je išlo lagano - rekla je Chiara prije nego što je upravo ona napravila grešku s toplim predjelom. Krivo je shvatila koliko porcija treba napraviti, par tanjura morala je ponovno servirati i na kraju nije bila sigurna hoće li imati dovoljno espume za preostale porcije. Ipak, svega je bilo dovoljno i sva topla predjela su poslužena.

Anel je odlično vodio kuhinju i motivirao kandidate pa je čak i Lucija rekla: „Davao nam je žara, to moram priznati, svaka čast.“

- Bez ijedne jedine pogreške, bez ijednog vraćenog tanjura, svaka vam čast. Vidite koliko je lijepo ovako raditi, prekrasno. Ovo je sjajno odrađeno bilo danas - zadovoljno je hvalio kandidate chef Gretić, a pohvalio ih je i zahvalio im se i Anel: „Ekipa, ja bih vam se htio zahvaliti na ukazanom povjerenju i hvala vam svima.“ „Vrhunski servis, timski rad, Anel - top si odradio posao“, rekla mu je Chiara.

Ipak, fantastičnom servisu unatoč, kandidati su morali odabrati dva nominirana i odlučili su se za Chiaru zbog grešaka na toplom predjelu i Maura koji je napravio emulziju za hladno predjelo, a istu nije sam probao. Kandidati su se spustili pred Gretića koji je priznao:

- Jedan od najtežih trenutaka 'Hell's Kitchena', meni. Ali ne može biti sedam pobjednika.

Gretić je pitao Chiaru i Maura što misle tko bi trebao s Anelom u duel i Chiara je iskreno rekla:

- Moje mišljenje je da bi ja trebala ići s Anelom. Maurova greška se dala vrlo lako ispraviti, a da smo ostali bez espume nema teoretske šanse da bismo uspjeli napraviti novu na vrijeme.

U novom izazovu chefa mijenja Chiara: 'Kad krene panika...'
U novom izazovu chefa mijenja Chiara: 'Kad krene panika...'

Gretić je pohvalio Chiarino poštenje i poveo nju i Anela sa sobom na duel. Trebali su replicirati crni rižoto. Kandidati su u kući napeto pratili duel i nadali se Chiarinom povratku u kuću.

- Ja, klasika, laganini. Meni za sve treba vremena, tko je vidio radit pod pritiskom, ali stići ću - rekla je Chiara kao i u mnogim izazovima prije kad, baš kao i u ovom, na kraju nije stigla sve dovršiti.

- Naravno da ne stižem staviti ni peršin, ni maslinovo ulje, ni papar.

Gretić je kušao oba njihova rižota, a zatim su Anel i Chiara kušali sva rižota. Chiari je bilo jasno da je Anelov rižoto bio bolji.

- Chiara, došli smo do kraja - rekao je Chiari chef i dodao:

- Prvo, puno ti hvala što si se prijavila. Ti si kroz show progresivno rasla. Ako ništa drugo, razmišljaj kako si otišla uzdignute glave. Bila si odlična šefica kuhinje, hvala ti.

- Nisam razočarana. Dapače, ponosna sam na sebe da sam dogurala do top sedam. Kad sam ulazila u kuću to mi nije bilo ni na kraj pameti. Ovo je bilo iskustvo koje se dešava jednom u životu i drago mi je što sam došla ovdje i dogurala ovako daleko - zadovoljno je komentirala Chiara.

Domagoj osvojio imunitet u 1. izazovu bez timova: 'Zabilježen ulazak u top 6, lakše se diše!'
Domagoj osvojio imunitet u 1. izazovu bez timova: 'Zabilježen ulazak u top 6, lakše se diše!'

- Mislim da nema osobe koja nije tužna trenutno. Chiara je bila baš vesela i uvijek te znala nasmijati i mislim da je zadnja osoba takva izašla iz kuće - rekao je Mauro, a Lucija dodala:

- Zapitala bih se malo o svojim postupcima i svojoj osobnosti da ti nitko ne čestita kad se vratiš s izazova. Međutim, mislim da se to kod Anela neće dogoditi.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S FILIPOM JURIČIĆEM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO