sada će nestati i prašak za pecivo .. hvala na omjerima i receptu :)
mi
milano
31.3.2020.
Odustani
Zar nitko nije imao baku koja pravila kruh od tzv. kvasa, ali ne ovo što se sad objavljuje po novinama. Moja je baka napravila prvo kruh s normalnom germom, ali
je od toga odrezala jedan dio i stavila u neku posudu nek stoji par dana, do drugog pečenja kruha. Onda je to osušeno tijesto razmočila i pomiješala sa novim tijestom i normalno pustila da se kruh diže. I tak skroz
Prikaži još ↓
Sa
SaraLee
31.3.2020.
Odustani
Umjesto praska za pecivo mozete koristiti i sodu bikarbonu
Dk
Deaktivirani korisnik
31.3.2020.
Odustani
Gospon Pažanin. Maslinovo ulje, jogurt, i prašak za pecivo ? Gdje su to naše bake mogle kupiti prije 80 i višr godina.
Sjevernjaci i maslinovo ulje. Dajte pitaj
te Tomeka da vam objasni jednostavniji način.
Prikaži još ↓
VOLBEAT
31.3.2020.
Odustani
Ajde, budem probao.. Neki dan napravio kruh sa pivskim kvascem (recept s youtubea. pomiješati 1 dl pive, brašno i malo šećera, staviti u staklenku, pomiješati,
poklopiti i ostaviti na toplom 1 dan) - ne valja....tvrdo ko kamen
Prikaži još ↓
fešta
31.3.2020.
Odustani
Jel ima recept za toplu vodu ?
Dk
Deaktivirani korisnik
31.3.2020.
Odustani
ako nemam kvacas poci cu u pekaru kupiti kruh
EmillePalka
31.3.2020.
Odustani
Filomena, kad nestane i praška za pecivo, onda se pravi kruh i bez tog sastojaka, ili - bez nečeg drugog.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .