sada će nestati i prašak za pecivo .. hvala na omjerima i receptu :)
Dk
Deaktivirani korisnik
31.3.2020.
Odustani
mozes staviti soda bikarbonu ali nemoj onu bio sodu vec onu u iz obicne butige u malim kutijicama s plavim poklopcem
pr
profić
31.3.2020.
Odustani
MarijaRebic: Koja količina sode.
Dk
Deaktivirani korisnik
31.3.2020.
Odustani
jedan paket praska a pecivo ima 15 grama, sode moze malo manje ali nece smetati ako stavis isto kao i praska.....to toliko nije bitno jer kad radis kruh mozes s
taviti i vise kvasca nego u receptu, nece smetati. ja radim dizano tijesto i pecem kolace vec 25 godina i zapravo nikad nista ni ne mjerim, sve odokativno i uvijek mi dobro ispadne
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
31.3.2020.
Odustani
najbitnija stavka je da se pece u predhodno vrucoj pecnici (nikako hladnoj ili napol ugrijanoj) i to na najjacoj vatri i peci sto krace, sa duljim pecenjem tije
sto otvrdne
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
31.3.2020.
Odustani
dat cu ti ja pecnicu :D
Dk
Deaktivirani korisnik
31.3.2020.
Odustani
ahahahahhahaha
Filomena***
31.3.2020.
Odustani
@marijarebic, hvala na savjetu o sodi -:) pečem i ja kruh već godinama sa kvascem ili pecilnim, sodu nisam koristila za tu namjenu.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .