Baby Lasagna objasnio zašto ga neće biti na festivalu 'Melodije Jadrana': 'To mi je sad prioritet' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Baby Lasagna objasnio zašto ga neće biti na festivalu 'Melodije Jadrana': 'To mi je sad prioritet'

Baby Lasagna objasnio zašto ga neće biti na festivalu 'Melodije Jadrana': 'To mi je sad prioritet'
5

U ponedjeljak ujutro Tonči Huljić objavio je kako Baby Lasagna ipak neće nastupiti na Melodijama Jadrana, kako su ranije planirali. Sada se oko svega oglasio i eurovizijski favorit

VIDEO

Mnoge je rastužila vijest kako Baby Lasagna ipak neće ovog vikenda nastupiti na Melodijama Jadrana, gdje je trebao izvesti pjesmu 'Aj pitaj' zajedno s Tončijem Huljićem & Madre Badessom te Petrom Šegedinom Pijerom. Oko toga da su se 'okolnosti promijenile' se već u ponedjeljak ujutro oglasio sam Huljić, a sada je to učinio i istarski glazbenik, favorit ovogodišnjeg Eurosonga. 

- Zbog izdavanja novog singla, koji je u ovom trenutku moj osobni prioritet, i poslovnih odluka vezanih za potpisivanje internacionalnog ugovora, suradnja s Tončijem Huljićem povodom festivala 'Melodije Jadrana' trenutno je odgođena - napisao je Marko Purišić na svojim društvenim mrežama. 

- Iako smo svi bili izuzetno uzbuđeni zbog ove suradnje, vjerujemo da je važno da se projekt realizira u najboljim mogućim uvjetima. Trenutno sam zauzet aktivnostima vezanim za izlazak novog singla i pripremama za nadolazeće nastupe - poručio je te dodao kako je upravo iz tih razloga 'odgoda suradnje neophodna'. 

Baby Lasagna neće nastupiti na Melodijama Jadrana! Oglasio se Huljić: 'Okolnosti više nisu iste'
Baby Lasagna neće nastupiti na Melodijama Jadrana! Oglasio se Huljić: 'Okolnosti više nisu iste'

- Obojica želimo osigurati jedinstveno glazbeno iskustvo za slušatelje u odgovarajućim uvjetima. Tončijeva podrška koja traje od prvog dana upoznavanja mi znači puno te mi je neizmjerno drago što će nastaviti sa simpatijama pratiti izgradnju moje karijere. Ja ću, kao i do sada, nastaviti pratiti njegov rad - zaključio je. 

Sam Huljić je jutros pojasnio o čemu se radi: 

- Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom. Tako su odlučili da hitno vani idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na istu, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme - objasnio je Tonči na svom Facebook profilu.

Blistava trudnica: Hana Huljić Grašo nastupila u bijeloj haljini i pokazala trudnički trbuščić...
Blistava trudnica: Hana Huljić Grašo nastupila u bijeloj haljini i pokazala trudnički trbuščić...

Dodao je i da želi svu sreću Lasagni u nastavku njegove karijere.

Zagreb: Glazbenik i tekstopisac Tonči Huljić

- Zahvaljujem Baby Lasagni na učešću u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu 'Rim tim tagi dim'. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice) - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Toni Cetinski nakratko parkirao vrijedan BMW u Ilici u Zagrebu
SNIMIO GA ČITATELJ 24SATA

Toni Cetinski nakratko parkirao vrijedan BMW u Ilici u Zagrebu

Tony Cetinski će u subotu pjevati na šibenskom stadionu, a danas je viđen u Zagrebu