Baby Lasagna neće nastupiti na Melodijama Jadrana! Oglasio se Huljić: 'Okolnosti više nisu iste' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 22

Baby Lasagna neće nastupiti na Melodijama Jadrana! Oglasio se Huljić: 'Okolnosti više nisu iste'

Baby Lasagna neće nastupiti na Melodijama Jadrana! Oglasio se Huljić: 'Okolnosti više nisu iste'
11

Ideja je bila da Baby Lasagna izvede pjesmu s Tončijem Huljićem, Madre Badessom i Petrom Šegedinom Pjerom

VIDEO

Drugoplasirani eurovizijski predstavnik Baby Lasagna trebao je 23. lipnja nastupiti na pozornici festivala Melodije Jadrana, ali će Tonči Huljić & Madre Badessa te Petar Šegedin Pjero pjesmu 'Aj pitaj' ipak izvesti bez njega. O izmijenjenom sastavu se oglasio i sam Huljić.

Novi uspjeh Lasagne! Glazbenik je potpisao globalni ugovor s uglednom diskografskom kućom
Novi uspjeh Lasagne! Glazbenik je potpisao globalni ugovor s uglednom diskografskom kućom

- Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji, zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće biti u mogućnosti biti dio pjesme 'Aj pitaj' na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom. Tako su odlučili da hitno vani idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na istu, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme - objasnio je Tonči na svom Facebook profilu.

Dodao je i da želi svu sreću Lasagni u nastavku njegove karijere.

- Zahvaljujem Baby Lasagni na učešću u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu 'Rim tim tagi dim'. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice) - zaključio je.

Podsjetimo, Lasagna je potpisao globalni diskografski ugovor s Universal Music Groupom čime je započeo novo poglavlje u svojoj umjetničkoj karijeri. Potpisan je za Polydor Germany / Universal Music Hrvatska što će mu omogućiti pristup globalnom ekosistemu Universal Music grupe te mu pomoći u daljnjem povezivanju s publikom izvan granica Zapadnog Balkana, paralelno održavajući jaku vezu s obožavateljima u domovini i regiji.

Baby Lasagna poslao podršku 'vatrenima': 'Donesite to zlato'
Baby Lasagna poslao podršku 'vatrenima': 'Donesite to zlato'

- Oduvijek sam želio eksperimentirati s glazbom i stvarati projekte koji nisu ograničeni na jedan glazbeni žanr. Zadovoljstvo mi je što sam pronašao istomišljenike koji su dovoljno ludi da se upuste u novo poglavlje sa mnom i željni da moju glazbu predstave globalnoj publici. Upravo smo završili snimanje nove pjesme i videa koje jedva čekam podijeliti sa svima. Također, u pripremi je i album na kojem će biti puno novog zvuka. Presretan sam što ću ovo izdanje predstaviti publici, jedva čekam vidjeti i čuti reakcije. S nestrpljenjem iščekujem vidjeti što donosi budućnost - ispričao je Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna.

Zagreb: Baby Lasagna nastupao na završnom ždrijebu za Svjetsko prvenstvo u rukometu

- Baby Lasagna je globalnu publiku tijekom Eurovizije očarao svojim jedinstvenim zvukom i nevjerojatnim osjećajem za scenu. Čvrsto vjerujemo u njegov talent i sposobnost da se poveže s još širom globalnom publikom i postane istinska svjetska glazbena zvijezda. Imamo velike planove za njega i jako smo sretni što na njegovom glazbenom putovanju sada službeno počinjemo suradnju s njim, njegovim lokalnim timom i izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska - izjavio je Daniel Schmidt, Senior Vice President Polydor/Island & Ventura Records.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Zaručio se Kerumov sin! Tata Željko za 24sata: 'Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno...'
BIVŠI GRADONAČELNIK NIJE NI ZNAO...

Zaručio se Kerumov sin! Tata Željko za 24sata: 'Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno...'

Plus+ Bivši splitski gradonačelnik do danas, kako kaže, nije znao da se ženi njegov sin Joke