Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Sezonski brownie s trešnjama

Sezonski brownie s trešnjama

Trešnje očistite od koštica i grubo ih nasjeckajte zajedno s orasima. Umiješajte rastopljenu čokoladu. U drugu posudu dodajte šećer, a zatim kakao u prahu, brašno i prašak za pecivo

VIDEO

Osim što je presočan, ovaj kolač je i vrlo jednostavan za pripremu jer ćete na sve potrošiti samo 30 minuta.

Kolač s jogurtom i borovnicama
Kolač s jogurtom i borovnicama

Sastojci:

130 g maslaca, 150 g tamne čokolade, 55 g trešanja, 55 g oraha, 225 g šećera kristal, 55 g kakao praha, 75 g brašna, 0,75 šalice praška za pecivo, 3 komada jaja, vrhnje za šlag, sladoled

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 180 °C. Kalup za pečenje dužine 20 cm obložite papirom za pečenje. Otopite maslac i tamnu čokoladu u posudici na loncu s kipućom vodom. Trešnje očistite od koštica i grubo ih nasjeckajte zajedno s orasima. Umiješajte rastopljenu čokoladu. U drugu posudu dodajte šećer, a zatim kakao u prahu, brašno i prašak za pecivo.

Smjesu s brašnom dodajte smjesi s čokoladom i miješajte dok se sve dobro ne sjedini. Istucite jaja i umiješajte ih. Smjesu izlijte u pleh za pečenje. Pecite 15-20 minuta. Izvadite iz pećnice i ohladite prije rezanja. Brownie poslužite uz tučeno slatko vrhnje ili kuglicu sladoleda od vanilije.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan
Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj