Obavijesti
komentari
Savjeti kuhara: Kako savršeno ispeći hrskavi krumpir u pećnici
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ćale
Bil sam na zelenoj tržnici i tražil Maris Pipers ili King Edwards krumpir, pa su me tam prodavači bijelo gledali i rekli da imaju samo vidovečki kalamper, črleni ili beli, koji 'oću, a na štandu dalje pak z Nedelišća. Niti gušćju mast nisam našel, pa sam onda spekel v rolu krumpir iz Like na svinjskoj masti i ispal je bolji nego kaj ovi "svjetski" kuhari preporučaaju. Nek dojdu k meni pa budu prste polizali kak je ispal moj krumpir.
vozi Miško
Hahaha, care. Bome da, preseravanja na najjače.
Dk
Nikakvo kuhanje prije....krumpir na letvrtine, malo ulja, svinjske masti i soli. Prekrije se alu folijom na 200, kad je skoro pečen, skida se folija i prebaci n Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .