Obavijesti
članak
Savjeti kuhara: Kako savršeno ispeći hrskavi krumpir u pećnici
Komentari 18
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ćale
Bil sam na zelenoj tržnici i tražil Maris Pipers ili King Edwards krumpir, pa su me tam prodavači bijelo gledali i rekli da imaju samo vidovečki kalamper, črlen Prikaži još ↓
Vlad
Otkrili ste toplu vodu. U stvari, najvažnija je kvaliteta krumpira. Mladi krumpir koji je isti dan izvađen iz zemlje ne možete sfušat,i osim da ga prepečete ili Prikaži još ↓
Dk
I do pećnice je. Imala sam na plin i nikada mi nije bio dobar kao sada kada napokon imam onu na struju...dok one iz peći na drva ništa ne može zamijeniti. Zamot Prikaži još ↓
Dk
Rijetki znaju što su Pole s maslinovim uljem i paprom.(oni koji znaju ne se uvrijediti)
Science of the Lambs
Zašto bi netko htio da je krumpir iz pećnice hrskav?! Ako netko voli, neka mu, ja volim kad je sočan. Onako da ga samo pritisnem jezikom u ustima, a on se "rast Prikaži još ↓
TI
Domaći krumpiri iz Irske, začini iz JI Azije, masnoća iz Francuske, vrhnje iz Holandije a sve to pojede domaći Hrvat iz BiH.
ba
Gledajte Sašu
bm
Ko da su otkrili toplu vodu ovak krumpir u mojoj obitelji pripremamo sigurno preko 30-40 godina ak ne i duže a koliko vidim i mame i bake nekih mojih prijatelja Prikaži još ↓
sa
Hvala svjetskim kuharima na receptima.Neks oni uzivaju u njima.A ja ću u ličkim policama.Znaci izaberem nekoliko osrednjih krumpira pod ljuskom .Operem ih ,pos Prikaži još ↓
Psihoginekolog2
Ovo je bilo jedno deset puta, nitko pametan ne kuha krumpir prije pečenja...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .