Obavijesti

News

Komentari 2

Rovinj: Na Dane komunikacija stižu brojni svjetski stručnjaci

Rovinj: Na Dane komunikacija  stižu brojni svjetski stručnjaci
1

U rovinjskom hotelu Lone: Među novim poznatim i utjecajnim imenima iz industrije koja dolaze na festival, bit će Kerrie Finch, zatim Ivan Pols, te Francesco Urso

VIDEO

Na Dane komunikacija, središnji nacionalni festival oglašavanja koji se od 14. do 17. travnja ove godine održava u Rovinju, dolaze svjetski priznati stručnjaci za komunikacije, brendiranje i oglašavanje.

Među novim poznatim i utjecajnim imenima iz industrije koja dolaze na festival, bit će Kerrie Finch, osnivačica i izvršna direktorica agencije FinchFactor, zatim Ivan Pols, kreativni direktor iz agencije Adam&EveDDB te Francesco Urso, brend menadžer iz kompanije Procter&Gamble.

Događanje u rovinjskom hotelu Lone organizira HURA i IAB Hrvatska. Misao vodilja ovogodišnjih Dana komunikacija glasi: ‘‘PR je s Marsa, a oglašavanje s Venere’’.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku
Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.