Obavijesti

News

Komentari 0

Roditeljima je bio čudan kćerin osmijeh, doktori joj našli tumor

Roditeljima je bio čudan kćerin osmijeh, doktori joj našli tumor
1

Kada su primijetili da je osmijeh njihove djevojčice drugačiji nego inače, zabrinuti roditelji iz Škotske svoju su sedmogodišnju kći Megan odveli liječniku i to joj je najvjerojatnije spasilo život.

VIDEO

Jason i Charlene Evans na Noć su vještica prošle godine primijetili da im se kći smiješi nekako drugačije. To im je bilo toliko neobično da su je dan kasnije odlučili odvesti u bolnicu gdje su im liječnici vrlo brzo rekli da se simptomi koje je malena Megan imala podudaraju sa simptomima - tumora na mozgu. 

Malena Megan je hitno operirana već u studenom prošle godine, a liječnici su joj izvadili tumor veličine breskve, piše Daily Record.

Operacija je potrajala punih 12 sati, a Megan se zasad dobro oporavlja. Govor joj se u potpunosti vratio, a vid joj je nažalost pao na tek 3% normalnoga. Radi se o stanju koje je moguće popraviti operacijom, a na koju će Megan najvjerojatnije otputovati u Berlin, te se za tu svrhu trenutno novac prikuplja i na Facebooku

Megan kaže da joj je prilagodba životu bez vida iznimno teška i stresna pa se nada da će čim prije moći otputovati u Njemačku na operaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku