Obavijesti
komentari
Rajčica, kukuruz i grah čak su bolji iz konzerve nego svježi
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
sve povrće koje je obrađeno bilo kemijski ili termički (kuhanje ili pasterizacija) gubi na svojstvima jer je masu vitamina termolabilno i gube se tijekom pasterizacije, a mineralima je svejedno i oni se mogu nadiknaditi na više načina. Tako da martina nemoj pisati gluposti jer ovo čitaju i ljudi koji znaju nešto o tome, a ako te plaća industrija konzervi onda OK jer fuš je fuš al on se radi u tišini a ne preko novina. SVJEŽE I SMRZNUTO POVRĆE I VOĆE JE JEDINO ŠTO VRIJEDI pogotovo ako je uzgojeno na vrtu iza kuće
oo
slažem se, novinarka lupa gluposti ničim izazvana. -svježe povrće je najbolji izbor, ako je moguće. btw, smrznuto povrće iz dućana puno je raznih E..treba čit Prikaži još ↓
B1
@o-o Ako nisi znala,vitamin C ima oznaku E300. ;) Usput,u pravu si za smrznuto povrće.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .