Obavijesti
članak
Rajčica, kukuruz i grah čak su bolji iz konzerve nego svježi
Komentari 9
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
sve povrće koje je obrađeno bilo kemijski ili termički (kuhanje ili pasterizacija) gubi na svojstvima jer je masu vitamina termolabilno i gube se tijekom paster Prikaži još ↓
Sp
Plaćeni oglas.
kr
smrznuto je zdravo ma koga to oni farbaju ništa nije zdravije od sviježeg voča i povrča iz vlastitog vrta
ko
Koje gluposti! Za par godina ce tvrditi da je i limenka jestiva. Nema veceg otrova od konzervirane hrane.
De
zanimljivo mi je da se nije dotaklo onih bitnijih tema u procesu konzerviranja- tvari i elementi koji su stetni a koriste se u procesu konzerviranja hrane?
u1
Ma rajčica grapolo na grančici mi je najfinija...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .