Želite skinuti dioptriju uz najpovoljnije cijene i vodeće stručnjake? | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Želite skinuti dioptriju uz najpovoljnije cijene i vodeće stručnjake?

Želite skinuti dioptriju uz najpovoljnije cijene i vodeće stručnjake?
4

Imate problema s dioptrijom i dosadile su vam leće i naočale, a najviše to što bez njih ništa ne vidite? Sigurno vam je barem jednom palo na pamet kako bi bilo lijepo riješiti se dioptrije zauvijek. Lasersko skidanje dioptrije možda je baš pravo rješenje za vas

Planirate opušteni godišnji odmor, ležanje na plaži i kupanje, ili ste više za aktivan odmor. U svakom slučaju, zadnje što vam treba je briga o naočalama i lećama.

Bezbroj je situacija u kojima ste sigurno pomislili – moram se riješiti naočala, dosadilo mi je skidati i stavljati leće, naočale mi klize po ovoj vrućini, zašto se toga nisam prije riješio/la.

Idealan je trenutak, ljeto je, vremena je nekako više, a oporavak od laserskog skidanja dioptrije traje samo par dana. Nakon toga ste potpuno slobodni.

Lasersko skidanje dioptrije vrlo je popularna i sigurna metoda, a možete se riješiti kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma i staračke dalekovidnosti.

Novim tehnologijama mogu se korigirati i greške višeg reda poput razlivenih slika, haloa, smetnje pri noćnoj vožnji i sl.

Laserska korekcija vida ne oduzima mnogo vremena. Postupak laserskog skidanja dioptrije traje svega 10 minuta. Ono što je izuzetno bitno je da se kod LASIK zahvata pacijent već sljedeći dan može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Ako vas muči cijena, važno je znati da zahvat možete platiti u ratama, a trenutno vas u Optical Expressu očekuje i ljetni popust na sve metode laserske korekcije vida. Skidanje dioptrije ćete platiti jednom i vrlo brzo ćete vidjeti da je zahvat isplativiji od dugogodišnjeg ulaganja u leće, tekućine za leće ili kupnju novih naočala.

Optical Express koristi samo najbolju tehnologiju, primjenjuju se tehnološki napredni laseri, jedini takvog tipa u Hrvatskoj. Svi oftalmolozi Optical Express grupe su specijalisti u području refrakcijske kirurgije i zajedno su obavili više od dva milijuna zahvata. Samo u Zagrebu kirurzi Optical Expressa godišnje obave više od 3.000 zahvata, a rade već gotovo 20 godina. Zato s punim povjerenjem možete svoj vid prepustiti Optical Express-u i opušteno uživati u ovom i svim odmorima koji dolaze.

Nikolina Zrakić, dr.med. FEBO

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti stručnom timu Optical Expressa – tel. 01 5625 460, mail: info@opticalexpress.hr ili putem web stranice: https://www.opticalexpress.hr/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske i uštedite!
PROMO

Upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske i uštedite!

Gastronomsko ljeto uz MealPass!

IQ agencija otkrit će Vam put do prepoznatljivog identiteta tvrtke
PROMO

IQ agencija otkrit će Vam put do prepoznatljivog identiteta tvrtke

U današnjem digitalnom dobu, procjenjuje se da prosječan korisnik interneta vidi između 4,000 i 10,000 oglasa dnevno. Kako se brend može istaknuti u takvom prenatrpanom okruženju?
Proslavite 25. rođendan A1 Hrvatska uz jedinstveni poklon
PROMO

Proslavite 25. rođendan A1 Hrvatska uz jedinstveni poklon

Danas kada se parkirate u gradu jednostavno uzmete svoj mobitel i utipkate registracijsku oznaku u SMS poruci koju pošaljete na broj zone parkinga, bez razmišljanja. Ali, jeste li znali da je A1 Hrvatska, tadašnji Vipnet, prije točno 23 godine, prvi u svijetu predstavio SMS parking?