Upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske i uštedite! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske i uštedite!

Upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske i uštedite!
4

Gastronomsko ljeto uz MealPass!

Stiglo nam je ljeto, stigle su nam vrućine, duži dani, pa i dani odmora u kojima se želimo maksimalno opustiti i prepustiti hedonizmu i uživanju na svim razinama. Ljeto obično ne trpi preduga zadržavanja u kuhinji oko pripreme obroka i preteška jela pa je zato dobro omogućiti sebi i svojoj obitelji da tijekom ljeta jedete zdravo, maštovito i kvalitetno.

Također, ljeto je vrijeme u kojem imamo više vremena - više putujemo, više se odmaramo i radimo planove koje nas vesele. Pa zašto onda ovoga ljeta ne biste jeli u kvalitetnim restoranima i napravili gastro turu diljem Hrvatske? No uz ograničen budžet, kako sebi omogućiti posjete restoranima ili dostavu raznovrsnih obroka?

Jednostavno i lako uz MEALPASS!

MEALPASS je mobilna aplikacija koja vam omogućuje da uštedite do 14% na svakom obroku koji konzumirate u restoranu koji se nalazi u MEALPASS mreži. Mjesečna pretplata za MEALPASS aplikaciju iznosi samo dva eura, a taj iznos se već isplati nakon jednog prosječnog ručka od 20 eura.

Korištenje aplikacije je vrlo jednostavno i intuitivno. Korisnik treba samo kliknuti na gumb "Pokaži za popust" kako bi generirao animaciju koju zatim pokazuje osoblju restorana. Nakon što osoblje verificira popust, korisnik može nastaviti s uživanjem u obroku. Plaćanje se obavlja izravno u restoranu, a korisnici mogu birati između plaćanja karticama ili gotovinom, ovisno o njihovim preferencijama. Na taj način, aplikacija omogućuje brzu i bezbrižnu upotrebu, uz osiguravanje pogodnosti i uštede za korisnike.

Uz aplikaciju MEALPASS, možete lako kontrolirati koliko trošite na obroke u restoranima. Svaki put kad koristite aplikaciju, ostvarujete uštedu do 14% na ukupan račun, što vam pomaže da bolje kontrolirate svoje financije.

Korištenjem MEALPASS aplikacije, primijetit ćete promjenu u svom budžetu, ali i u svom zadovoljstvu. MEALPASS mreža obuhvaća više od 200 restorana uključujući à la carte restorane, restorane s dnevnim ponudama, street foodove, slastičarnice, konobe, vinarije i pizzerije. Otkrijte nove restorane, upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske, uživajte u finoj hrani ovog ljeta i štedite svoj novac!

Aplikaciju možete skinuti OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Mister Džirlo mini električni automobili najprodavaniji na svijetu za male udaljenosti
PROMO

Mister Džirlo mini električni automobili najprodavaniji na svijetu za male udaljenosti

Danas samo za čitatelje u posebnoj ponudi i po posebnoj cijeni predstavljamo model x7!

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan
PROMO

Svježa hrana koja će vam uljepšati dan

Kupnja novog hladnjaka može biti vrlo složen proces. Kako pronaći pravog? Novi Gorenje samostojeći hladnjaci zasigurno će vam ubrzati rad srca
Autor hit knjige “Okruženi idiotima”, “Moderni psiholog” i legendarni DJ stižu u Rovinj
PROMO

Autor hit knjige “Okruženi idiotima”, “Moderni psiholog” i legendarni DJ stižu u Rovinj

Ususret Weekendu: Predstavljena nova imena ovogodišnjeg programa koja garantiraju najveći Weekend do sad