Obavijesti

Promo sadržaj

Telemach omogućio brz internet za više od 800 tisuća kućanstava diljem Hrvatske

Telemach omogućio brz internet za više od 800 tisuća kućanstava diljem Hrvatske
4

Uz jednostavnu i brzu instalaciju, WiFi 6 uređaj kućanstvu osigurava stabilan bežični signal

Nakon što je ubrzanom gradnjom najnapredniju optičku mrežu i gigabitne brzine omogućio za više od 220 tisuća kućanstava u 12 hrvatskih gradova, Telemach nastavlja širiti širokopojasni pristup internetu putem pokućnog interneta i 5G tehnologije nove generacije. Tako će dodatnih gotovo 600 tisuća kućanstava diljem zemlje imati priliku uživati u prednostima koje donosi brza i stabilna internetska veza, uz vrhunsko korisničko iskustvo. 5G pokućni internet temeljen je na 5G mreži vrhunskih performansi i najmodernijoj korisničkoj opremi. Uz jednostavnu i brzu instalaciju, WiFi 6 uređaj kućanstvu osigurava stabilan bežični signal. Osim toga, 5G pokućni internet donosi i mogućnost korištenja EON TV-a pa će korisnici moći uživati i u interaktivnom iskustvu televizije.

"Nastavljamo s uvođenjem naše 10 Giga mreže u preostale četvrti već pokrivenih gradova te se širimo i u manje gradove, s ciljem da do kraja 2027. godine optičkom mrežom pokrijemo velik dio Hrvatske, odnosno 500 tisuća kućanstava, a sve kako bismo građanima diljem Hrvatske omogućili razvojni potencijal koji najbrža optička mreža donosi društvu. S druge strane, uvodimo novu uslugu koja je namijenjena prvenstveno korisnicima koji žive u pojedinim prigradskim i ruralnim područjima u kojima nije dostupna optika, a postojeća zastarjela bakrena infrastruktura ne zadovoljava korisničke potrebe za brzim internetom. Naprednu tehnologiju činimo dostupnom svima, bez obzira na lokaciju i platežnu moć”, izjavila je Danijela Bistrički Morović, članica Uprave Telemacha i glavna direktorica za tehniku.

U ponudi su dvije vrste uređaja: napredni koji se sastoji od vanjske antene i modema te jednostavniji koji se sastoji od unutarnje jedinice. Ovisno o potrebama, korisnici 5G pokućnog interneta mogu birati između nekoliko paketa, među kojima su i oni s uključenom uslugom EON TV-a. Riječ je o vodećoj TV platformi u jugoistočnoj Europi s više od 200 televizijskih i radijskih kanala te preko 130 HD TV kanala, kao i EON Video klubom, najvećom bibliotekom sadržaja s više od 25.000 naslova. Brzi 5G pokućni internet, korisnici mogu imati već od 28,90 eura, a svi paketi dostupni su za 1 euro prvih šest mjeseci uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca.

“Upravo s namjerom da što većem broju građana osiguramo brzo surfanje, uz daljnje širenje optičke mreže, širokopojasni pristup internetu omogućili smo putem pokućnog interneta i naše najmodernije 5G mreže, čime smo brzi i pouzdani internet osigurali za više od 50 posto kućanstava u Hrvatskoj. Svjesni smo da kvalitetan pristup internetu utječe na kvalitetu naših života, privatno i poslovno, stoga 5G pokućni internet, kao i optiku, donosimo po najpovoljnijim uvjetima na tržištu. Naš je stav da korisnici ne bi trebali birati između cijene i brzine interneta, već telekomi moraju biti u stanju na jednostavan i pristupačan način ponuditi najbolje od tehnologije.”, zaključio je Damir Vrsajković, član Uprave i glavni direktor za razvoj proizvoda.

Nastavkom izgradnje optičke mreže i uvođenjem pouzdanog i stabilnog 5G pokućnog interneta, Telemach još jednom potvrđuje svoju predanost digitalizaciji društva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Sezona prehlade i gripe: Što učiniti kada vas muči kašaj?
PROMO

Sezona prehlade i gripe: Što učiniti kada vas muči kašaj?

Pojava kašlja nije rijetkost, posebno tijekom sezone prehlade, gripe ili alergija

Zapuštanje željeznica ukazuje na gospodarsku stagnaciju Hrvatske
PROMO

Zapuštanje željeznica ukazuje na gospodarsku stagnaciju Hrvatske

U rubrici Notes nove Koordinacije tema je prometnica koju se čeka gotovo 20 godina. O otvaranju autoceste Zagreb-Sisak, ali i ostalim cestovnim investicijama diljem Hrvatske govori prometni stručnjak Željko Marušić.
Objavljen je cijeli program SoMo Borac konferencije!
Promo

Objavljen je cijeli program SoMo Borac konferencije!

TikTok, Google, CME Adria i Mediahuis samo su neke od kompanija čiji predavači dolaze u Zagreb 25. listopada.