Obavijesti

Promo sadržaj

Tehnološki cunami! Rekordnih 120 predavača na velikoj konferenciji Game Changer 3.0

Tehnološki cunami! Rekordnih 120 predavača na velikoj konferenciji Game Changer 3.0
9

Očekuju nas dramatične rasprave, prezentacije i razmjena mišljenja u poljima budućnosti umjetne inteligencije, gamifikacije, ecommerca, web3, kao i nevjerojatna eksplozija kreativnosti novih tehnoloških projekata startup scene Hrvatske

Donosimo vam kratak uvid u program Game Changer 3.0 konferencije koja će se održati 10. listopada 2024. godine u Z centru. kroz pet dinamičnih dvorana, svaka s jedinstvenim temama i inspirativnim sadržajem. Pripremite se za izvanredna iskustva i razgovore koji će oblikovati budućnost tehnologije i inovacija!

Game Changer otvaramo posebnim panelom koji će nam pružiti nevjerojatne uvide u proces stvaranja, upravljanja i izazova vođenja velikih tehnoloških kompanija u okruženju globalne konkurencije. U razgovoru sudjeluju tri izvanredna gosta: Nikola Dujmović, suosnivač i CEO tvrtke SPAN, Kristian Ćurković, CEO tvrtke AdScanner, te Sven Marušić, Global Client Director u Endavi.

AI Dvorana

Naši briljantni panelisti i predavači donose nove uvide i stavove u područjima nove uloge umjetne inteligencije u kreativnim industrijama, obrazovanju, servisnim industrijama, programiranju i medijima. Ključno pitanje koje će prožimati ovu dvoranu jest: kako će AI zamijeniti ili nadopuniti ljudsku ulogu u budućnosti?

Posebno se veselimo razgovorima s Davorom Bruketom, koji će iznijeti svoje viđenje uloge kreativaca u narednih 10 godina, te s Anom Lacmanović, CEO-om za Hrvatsku tehnološkog diva SAP, koja će podijeliti svoj pogled na AI tehnologiju i njenu budućnost.

GAMIFY Dvorana

Svijet video igara ne samo da je potopio tradicionalne industrije zabave, već duboko inspirira primjenu gamifikacijskih modela u obrazovanju, marketingu i integraciji velikih podataka. Na ovoj dvorani istražujemo kako se gejmerska populacija može angažirati, mogućnosti za oglašavanje, budućnost esporta i razvoj video igara.

Posebna čast bit će slušati dva iznimna govora o tajnama uspjeha, počecima i borbi s globalnom konkurencijom najuspješnijih video igara iz Hrvatske. Naši gosti su Davor Tomčić, suosnivač Croteam-a, i Andrej Levenski iz Gampires-a, koji će podijeliti svoja iskustva iz prve ruke.

ECOMMERCE DVORANA

Na ultimativnu temu ecommerca gledamo iz perspektive primjene AR i VR tehnologije, integracije IoT-a, sajber sigurnosti, plaćanja i kupnje putem mobilnih telefona, nove uloge koju preuzima video sadržaj, kao i social media kanali. Nevjerojatan spoj izuzetnih panelista prenijet će nam dragocjena iskustva u ovim oblastima.

Najavljujemo i dva posebna razgovora o tome što budućnost donosi u svijetu ecommercea i kako će ga AI transformirati. Razgovore vodimo s predstavnicima dva globalna lidera u ovim oblastima: Markom Papom iz IBM-a i Tvrtkom Stošićem iz Avaye.

WEB3 Dvorana

Naši briljantni gosti donose nam nove uvide u mogućnosti koje pruža blockchain tehnologija, od primjene u svijetu glazbe i glazbenih prava, preko social media aplikacija putem kojih možete zaraditi, do decentraliziranih financija i kripto valuta.

Izdvajamo dva istaknuta razgovora. Prvi se bavi budućnošću NFT-a u svijetu umjetnosti kroz viziju umjetnika Ivana Fijolića, a drugi će se fokusirati na sigurnost kripto valuta iz regulatorne perspektive, uz Anju Tkalčević iz HANFA-e.

STARTUP Dvorana

S velikim ponosom najavljujemo da je GAME CHANGER prvi u regiji koji vodi čak 3 pobjednička startup projekta, od ukupno 6 predstavljenih u programu, na jedan od najvećih inovacijskih događaja u Europi - We Make Future, u prelijepom talijanskom gradu Bologni, koji okuplja 70.000 posjetitelja i preko 3.000 investitora.

Game Changer svojim djelovanjem jasno pokazuje posvećenost napretku startup scene.

Posebne razgovore u okviru Startup programa započinjemo prezentacijom pozicije startup scene Hrvatske, s pogledom na Sloveniju i Srbiju, koju nam donosi sjajni Bernard Ivezić iz Unicorn Undergrounda. 

Razgovore ćemo voditi i s Mariom Čelanom, izvanrednim stručnjakom koji je pokrenuo fenomen inkubatora Pismo, te s braćom Radetom i Mišom Vukčević, koji će nam kao najuspješniji crnogorski startup otkriti kako su animirali globalnog lidera Sony da objavi njihovu video igru.

GAME CHANGER Dodatno donosi:

GROW Zona

Za sve posjetitelje koji žele miran i inspirativan početak dana, donosimo Game Changer specijal: PROJECT GROW! The Power of a Positive Morning: Wellbeing Practices for a Productive Day X GROW!

Razgovor sa svojim gostima vodi izuzetna Izabela Vrtar, a tijekom cijelog dana posjetiteljima je na raspolaganju i GROW! zona relaksacije – koja je prošle godine postala pravi hit – omogućavajući svima da povrate energiju i balans u kratkom predahu.

VELIKA GAME CHANGER EXPO & ALL-DAY LOUNGE PARTY!

Pripremite se za cijeli dan zabave i okusa!

Opustite se, družite se i povežite u opuštenoj atmosferi Game Changer Lounge-a.

Uz glazbu koja će održavati energiju tijekom svih pauza, nećemo stati sve do zabave koja će završiti konferenciju u velikom stilu. Bit će to savršen spoj učenja, umrežavanja testiranja novih proizvoda i dobrih trenutaka!

Game Changer je kreiran za tebe! 

Limitirani broj ulaznica još uvijek je dostupan: https://www.entrio.hr/en/event/game-changer-30-18345

S preko 120 predavača u samo jednom danu, velika tehnološka konferencija Game Changer 3.0 najbolja je prilika za sagledavanje svih smjerova promjena. Ona nudi inspiraciju za osobni i profesionalni razvoj u vremenu koje se mijenja brzinom bez presedana.

Posebnu zahvalnost dajemo partnerima Game Changer 3.0 konferencije, bez kojih povjerenja ovaj ambiciozni projekt ne bi bio realiziran: 

PARTNER DVORANE: VISA, Kaufland, Addiko

PARTNERI PANELA: Coolinarika, Končar, Philips One Blade, Maggi, Garden Gourmet, Maggi, Revuto, Cockta, Crowe,PSK - Igraj svoju igru, Schneider Electric, Harvey Norman, Prahir
PBZ Card, HTZ – Hrvatska puna života, Paket24,
APIS IT

MAIN MEDIA PARTNER
HUDI

STUDENT ANGEL PARTNER
JANAF, GLITCH, Havas

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Hrvatska ima nove prvake! Napeta borba na Prvenstvu Hrvatske za Finale Croatia Cupa
PROMO

Hrvatska ima nove prvake! Napeta borba na Prvenstvu Hrvatske za Finale Croatia Cupa

„Preponski sport je kategorija u kojoj bez discipline, znoja i upornosti nema uspjeha, a ovi jahači su pokazali da se sve može kad se hoće“

Mađioničar Luka Vidović magic showom oduševio publiku, najavljuje još tri predstave
PROMO

Mađioničar Luka Vidović magic showom oduševio publiku, najavljuje još tri predstave

Poznati mađioničar Luka Vidović oduševio publiku Lude kuće iluzionističkim showom za cijelu obitelj te najavio još tri predstave u listopadu povodom proslave 25 godina uspješne karijere
Zubak Grupa investirala 1,8 milijuna EUR u solarne elektrane
PROMO

Zubak Grupa investirala 1,8 milijuna EUR u solarne elektrane

Zubak Grupa je u 2024. godini na četiri svoje najveće lokacije postavila 13 tisuća kvadratnih metara solarnih panela ukupne snage 2,09 MW čime se na godišnjoj razini očekuje smanjenje emisije CO2 za 407 tona