Obavijesti

Promo sadržaj

Rješenja bez granica: Otvorite vrata novim mogućnostima uz modularne objekte

Rješenja bez granica: Otvorite vrata novim mogućnostima uz modularne objekte

Brza i praktična rješenja za poslovne i privatne prostore dostupna su kroz široku paletu modularnih objekata, uključujući kontejnerske urede, portirnice, sanitarne jedinice i mobilne kućice

Kada su potrebna brza i praktična rješenja za poslovne ili privatne prostore, Modul Kont nudi široku paletu modularnih objekata prilagođenih različitim potrebama. Njihov asortiman obuhvaća stambeno-uredske kontejnere, portirnice, sanitarne jedinice, skladišne i brodske kontejnere, a novost u ponudi su mobilne kućice. U ponudi se nalaze i montažne garaže za jedan ili dva automobila, koje nude praktično rješenje za privatne ili poslovne potrebe.

Stambeno-uredski kontejneri postali su omiljena alternativa tvrtkama. Posebice ih koriste građevinske tvrtke i izvođači radova kojima služe kao privremeni uredi ili smještaj na gradilištima. Zahvaljujući svojoj modularnoj strukturi, brzoj montaži i izdržljivosti, ovi kontejneri pružaju udobnost radnicima za smještaj, ali i kao prostor za obrok i odmor.

Za osiguranje kontroliranog pristupa poslovnim ili javnim objektima, ključan element su portirnice. Modul Kont nudi prilagodljive portirnice koje već koriste mnoge organizacije, uključujući bolnice i nogometne klubove, u svrhu nadzora pristupa. Ovi objekti ne samo da povećavaju sigurnost, već olakšavaju organizaciju ulaza i regulaciju posjetitelja, čineći ih neizostavnim dijelom sigurnosnog sustava.

Prilikom događanja na otvorenom, poput različitih evenata, sanitarne kabine i kupaonice nude praktično rješenje za brzu instalaciju i održavanje. Modul Kont nudi modele koji su opremljeni svim potrebnim sadržajima, osiguravajući udobnost i higijenu posjetiteljima tijekom boravka na takvim mjestima. Ove sanitarne jedinice pomažu organizatorima događanja da ljudima pruže osnovne sanitarne uvjete na praktičan i učinkovit način. Osim na eventima, sanitarne jedinice mogu se postaviti i u kampovima, turističkim naseljima, gradilištima i slično. 

Za skladištenje opreme, materijala ili robe, skladišni i brodski kontejneri predstavljaju optimalna rješenja. Brodski kontejneri, dostupni kao novi ili rabljeni, koriste se za skladištenje ili transport, čime se osigurava sigurnost i dostupnost pohranjenih resursa. Njihova čvrstoća i pouzdanost čine ih idealnima za širok spektar industrijskih i poslovnih potreba.

Novost u ponudi Modul Konta su mobilne kućice, koje nude sve pogodnosti moderne kuće, uključujući kuhinju, kupaonicu i spavaće sobe.

Ove mobilne kućice često se koriste kao vikendice te pružaju idealno rješenje za one koji žele uživati u prirodi bez kompromisa na udobnost. Mogu biti odlične i za iznajmljivanja na moru, gradu ili selu

Modul Kont će po prvi puta izlagati svoj asortiman na sajmovima Ambienta i ArhiBau 2024, koji će se održati od 17. do 20. listopada na Zagrebačkom velesajmu. Posjetitelji će imati priliku vidjeti izložbeni prostor tvrtke ispred paviljona 8A te ostvariti 5% popusta na redovne cijene za vrijeme održavanja sajma.

Više informacija o ponudi Modul Kont fleksibilnih rješenja za poslovne ili privatne prostore možete pročitati na njihovoj web stranici

Povjerite svoje potrebe stručnjacima iz Modul Konta i iskoristite vrhunska modularna rješenja koja će unaprijediti vaš prostor i poslovanje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Planirate vjenčanje: Donosimo sve trendove i ideje za dan iz snova
PROMO

Planirate vjenčanje: Donosimo sve trendove i ideje za dan iz snova

Vjenčanje je jedan od najljepših ali i najstresnijih dana u životu svakog para, upravo zbog toga je ključna dobra priprema kako bi ovaj dan prošao što opuštenije.

Dobar temelj: Majstor Hrvoje pokazuje kako postaviti policu na zid
PROMO

Dobar temelj: Majstor Hrvoje pokazuje kako postaviti policu na zid

Pogledajte kako je majstor Hrvoje u rubrici Dobar temelj postavio policu na zid.
Koordinacija: Hrvatska uskoro dobiva prvi zeleni aerodrom, i to u Zadru
PROMO

Koordinacija: Hrvatska uskoro dobiva prvi zeleni aerodrom, i to u Zadru

Koordinacija predstavlja novu rubriku u kojoj ćete naučiti kako prepoznati i razlikovati zamršene građevinsko-arhitektonske pojmove i procese.