Obavijesti

Promo sadržaj

Poznate zvijezde i influencerice oduševljene novim Pulse proizvodima na Eventu!

Poznate zvijezde i influencerice oduševljene novim Pulse proizvodima na Eventu!
9

Na eventu su predstavljeni najnoviji dodaci prehrani “Magic Pills’ s naglaskom na revolucionarni GlutaGuard, proizvod bogat glutationom, poznatim i kao "molekula dugovječnosti."

U utorak, 24. rujna, na idiličnom Ranču Corral, održan je ekskluzivni Magic Pulse Boost Experience, gdje su se okupile hrvatske influencerice i poznate osobe kako bi svjedočile lansiranju novih proizvoda iz linije Pulse. Na eventu su predstavljeni najnoviji dodaci prehrani “Magic Pills’ s naglaskom na revolucionarni GlutaGuard, proizvod bogat glutationom, poznatim i kao "molekula dugovječnosti."

Pulse i Magic Pills – revolucija u suplementima

Novi proizvodi, dio linije Magic Pills, predstavljeni su kao rješenje za moderan način života – brza apsorpcija, prirodni sastojci i ciljana podrška za um i tijelo. Posebnu pozornost privukao je GlutaGuard, čiji je glavni sastojak, glutation, izazvao pravo oduševljenje među influencericama. Kao snažan antioksidans, glutation je zaslužan za detoksifikaciju tijela, jačanje imuniteta i održavanje vitalnosti. Na eventu je naglašeno koliko je važna njegova uloga u zaštiti tijela od stresa i slobodnih radikala, što je uvelike doprinijelo interesu prisutnih. Tu su još dodaci za menopauzu (Menorelief), za vegane i vegetarijance (Vegan Complete), te podrška za osobe koje imaju problema sa štitnjačom (ThyroBoost i ThyroEase).

Zvijezde oduševljene GlutaGuardom

Poznate influencerice i celebrityji, među kojima su se našle i neka od najpoznatijih imena na domaćoj sceni (Ana Begić, Lana Klingor, Paula Sikirić), nisu krile svoje oduševljenje. U srdačnom okruženju, uz opuštanje kraj bazena, jogu i zdrav ručak u prirodi, većina je komentirala kako je GlutaGuard proizvod koji će definitivno postati dio njihove dnevne rutine. "GlutaGuard je zaista nešto posebno. Kao osoba koja živi brz i stresan život, jedva čekam da ga uvrstim u svoju svakodnevnu rutinu. – izjavila je Ana Begić, dodajući kako je Pulse Living Juice već sada neizostavan dio njezine jutarnje rutine. “Od Magic Pillsa - MenoRelief će se sigurno naći na mojoj polici”, izjavila je Lana Klingor koja je oduševljena eventom i programom koji je bio osmišljen kako bi i sami proizvodi trebali djelovati.

Uspjeh koji tek dolazi

Event, osim uživanja u proizvodima, ponudio i priliku za kreiranje inspirativnog sadržaja koji će zasigurno osvojiti društvene mreže u narednim tjednima. Uz postavljanje kreativnog Photo Walla u 80's stilu, influencerice su snimile brojne Instagram storyje i postove, a hashtag #MagicPulse već je počeo preplavljivati društvene mreže.

10
| Foto: Marko Grubišić

Nema sumnje da su Pulse Booster i Magic Pills proizvodi stvoreni da osvoje tržište, a podrška poznatih lica samo je potvrdila da je Pulse postavio nove standarde u svijetu zdravlja i suplementacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Emmezeta slavi 25 godina i otvara nove centre u Hrvatskoj!
PROMO

Emmezeta slavi 25 godina i otvara nove centre u Hrvatskoj!

Omiljeni lanac trgovina za namještaj, tehniku i opremanje doma ove godine slavi 25 godina i otvara nove centre u Hrvatskoj

Pokazali smo  da je svaka naša navika mali, ali zapravo veliki korak prema očuvanju planeta
ZAVRŠIO NAJVEĆI EKOTLON DO SADA

Pokazali smo da je svaka naša navika mali, ali zapravo veliki korak prema očuvanju planeta

U subotu je na zagrebačkom Bundeku bio Ekotlon REUSE&RECYCLE Festival zelenih navika. Iako već četiri godine tradicionalno u rujnu organiziramo humanitarnu plogging utrku, ove godine program smo obogatili raznim sadržajima
Počinje Prvenstvo Hrvatske u jednom od najelegantnijih sportova – dresurnom jahanju!
PROMO

Počinje Prvenstvo Hrvatske u jednom od najelegantnijih sportova – dresurnom jahanju!

Dresurno jahanje odlikuju elegancija i sklad pokreta konja i jahača, a ono se smatra i umjetnošću konjičkog sporta. Dresura je također i temelj za svaku drugu jahaču disciplinu