Obavijesti

Promo sadržaj

Osigurajte bezbrižno ljeto uz Galaxy A seriju

Osigurajte bezbrižno ljeto uz Galaxy A seriju
4

Bliži se ljeto i vrijeme odmora, a uz Galaxy A seriju pametnih telefona učinite ove praznike još ljepšima.

Produženi dani postaju pozivnica za aktivnosti na otvorenom poput šetnji, trčanja ili vožnje biciklom, dok sunčeve zrake potiču druženje s prijateljima i organizaciju piknika. Unatoč važnosti obveza, ključno je pronaći ravnotežu između posla i vremena za sebe kako bismo očuvali opće blagostanje.

Zabava nikad nije bila sjajnija i sigurnija

Samsung Galaxy A55 G i Galaxy A35 5G postaju neprocjenjivi saveznici u olakšavanju svakodnevnih izazova jer zahvaljujući naprednim značajkama i sigurnosnim inovacijama, ovi pametni telefoni pružaju mir i pouzdanost u obavljanju svih obaveza. Integrirana Samsung Knox Vault sigurnosna platforma u oba uređaja pruža pouzdanu zaštitu od hardverskih i softverskih prijetnji, čime se osigurava da korisnički podaci budu sigurni i nepovredivi. Super AMOLED zaslon veličine 6,6 inča s punom HD rezolucijom osigurava kristalnu jasnoću teksta i grafike, pružajući dodatnu dozu zabave. Isto tako, Vision Booster prilagođava osvjetljenje zaslona okolini, osiguravajući optimalne uvjete za u različitim svjetlosnim uvjetima. Auto Blocker sprječava instalaciju aplikacija s neovlaštenih izvora, smanjujući rizik od zlonamjernog softvera i čuvajući uređaje pouzdanim i sigurnim dok se vi bezbrižno bavite omiljenim aktivnostima.

Potpuna sloboda odabira

Izaberite svoj Galaxy A55 5G u živopisnoj svijetloplavoj, tamnoplavoj, ljubičastoj ili žutoj boji te izrazite svoj stil na najjednostavniji način. S metalnim okvirom i Corning® Gorilla® Glass Victus®+ staklom, ovaj pametni telefon ne samo da je estetski privlačan, već je i izuzetno izdržljiv, spreman za sve izazove koje donosi ljeto. Kada su u pitanju radni zadaci i intenzivna rutina, kamera visoke rezolucije od 50 megapiksela postaje vaš najbolji prijatelj. Osim što omogućuje snimanje bilješki i dokumentiranje važnih informacija, a u potpunosti se možete osloniti na nju i za bilježenje noćnih druženja i opuštanje s prijateljima. Bilo da ste u šetnji, izlasku ili u udobnosti doma, Galaxy A55 5G pruža vrhunsku kvalitetu slike koja će zabilježiti sve važne trenutke života.

Cijeli spektar inovativnih mogućnosti

Galaxy S serija donosi korisnicima mnoštvo novih mogućnosti, a zahvaljujući svojem super brzom procesoru i impresivnoj kameri, ovaj pametni telefon omogućuje vam da zabilježite svaki bitan trenutak. S osmojezgrenim procesorom i unaprijeđenim GPU-om, obavljate zadatke brzo i učinkovito, što vam ostavlja više vremena za uživanje i istraživanje. Povezivanjem Galaxy Fit3 s ovim pametnim telefonima, korisnici mogu jednostavno nadgledati svoje fitness ciljeve. Od praćenja koraka i otkucaja srca do analize kvalitete sna, ovi uređaji omogućuju cjelovit pregled zdravstvenog i fitness statusa korisnika. Osim toga, korisnici mogu primati obavijesti i poruke bez potrebe za vađenjem pametnog telefona iz džepa ili torbe, što značajno olakšava multitasking tijekom svakodnevnih aktivnosti ili opuštanja na odmoru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Studij Odnosa s javnostima Sveučilišta Sjever uvodi brojne atraktivne novitete
PROMO

Studij Odnosa s javnostima Sveučilišta Sjever uvodi brojne atraktivne novitete

Studij Odnosa s javnostima na Sveučilištu Sjever može se studirati u redovnoj (besplatnoj) kvoti, kao i izvanredni studij, s školarinom koja je višestruko niža od sličnih studijskih programa u Hrvatskoj

Ovisnosti - gdje smo?
PROMO

Ovisnosti - gdje smo?

Panel rasprava naziva „Smanjenje štete – od stereotipa koji se pripisuje osobama riskantnog ponašanja do javnih politika zasnovanih na istraživanju – Gdje smo?“ održana je u hotelu Art u Splitu 19.9.2024. godine u organizaciji Zajednice Pape Ivana XXIII u okviru programa smanjenja štete „A da je tvoje dijete?“
Hisense lokalno predstavio inovativne televizore
PROMO

Hisense lokalno predstavio inovativne televizore

Novi uređaji tehnološkog diva redefiniraju pojam televizora