Obavijesti

Promo sadržaj

Održiva energetska rješenja za svijetlu budućnost

Održiva energetska rješenja za svijetlu budućnost

Na tržištu obnovljive energije, relativno nova, ali brzorastuća privatna tvrtka, Minergy, brzo se istaknula svojim inovativnim pristupom i vrhunskom kvalitetom usluga

Specijalizirana za projektiranje, izgradnju i održavanje solarnih elektrana, tvrtka Minergy posvećena je stvaranju održivih energetskih rješenja koja zadovoljavaju specifične potrebe domova, tvrtki i zajednica.

Predanost održivoj budućnosti kroz inovativnu solarnu tehnologiju

Obnovljiva energija je budućnost, a Minergy je odlučan u stvaranju održivije budućnosti za naš planet. Njihova predanost održivosti jasno se očituje u svemu što rade. Korištenjem najnovijih tehnologija i znanja, osiguravaju da su njihova solarna rješenja učinkovita, pouzdana i dugotrajna. Tvrtka kontinuirano istražuje nove tehnologije i tehnike kako bi dodatno poboljšala učinkovitost svojih proizvoda.

Sveobuhvatna podrška za vaše energetske potrebe

Bilo da želite instalirati solarne panele na svoj dom, poslovni prostor ili unutar zajednice, Minergy ima stručnost i iskustvo koje će vam pomoći ostvariti vaše energetske ciljeve. Njihov širok raspon profesionalnih usluga i alata vezanih uz solarne tehnologije čini ih pouzdanim partnerom za sve potrebe vezane uz obnovljivu energiju. Usluge koje pružaju obuhvaćaju projektiranje solarnih elektrana, integraciju solarne tehnologije, analize te solarni servis. Klijente vode kroz cijeli proces, od izrade projektne dokumentacije do izgradnje elektrane. Izrada projektne dokumentacije za kućanstvo i vođenje kroz cijeli proces iznosi 500€, u slučaju izgradnje elektrane s tvrtkom Minergy isti iznos se oduzima od ukupnog iznosa vrijednosti elektrane.

Smanjenje troškova energije i ugljičnog otiska za bolju budućnost

Fleksibilne financijske opcije, uključujući mogućnost potpisa cesije u slučaju pozitivnog ishoda pri dobivanju sredstava iz fondova, dodatno olakšavaju korisnicima prelazak na obnovljive izvore energije. Potpis cesije omogućava investitoru da ulazi u investiciju s 50% cjelokupnog iznosa te na taj način može uštediti i do 6000 eura u slučaju uspješne prijave na fondu. Ova mogućnost omogućava korisnicima da iskoriste subvencije i druge financijske poticaje, čineći prelazak na solarnu energiju pristupačnijim.

Minergy ne samo da pomaže klijentima u smanjenju troškova energije, već također doprinosi smanjenju ugljičnog otiska, što je ključno za borbu protiv klimatskih promjena. Njihova rješenja omogućuju kućanstvima i poslovnim subjektima da postanu energetski neovisniji, čime se povećava sigurnost opskrbe energijom i smanjuje ovisnost o fosilnim gorivima.

Za sve koji su zainteresirani za prelazak na solarne izvore energije, Minergy je pravi izbor. Njihova stručnost, predanost i inovativnost čine ih vodećim pružateljem solarnih rješenja. Kontaktirajte Minergy danas kako biste saznali više o njihovim uslugama i kako vam mogu pomoći u ostvarivanju vaših energetskih ciljeva, uz istovremenu uštedu novca i smanjenje ugljičnog otiska.

Minergy - Vaš partner za održivu budućnost!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"
PROMO

Završnica Croatia Cupa u daljinskom jahanju u Barbanu: "20 godina Endurancea u HR"

Ove godine očekuje se oko 30 jahaćih parova koji će u finalnoj utakmici pokušati doći do najboljeg rezultata

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom
PROMO

KONČAR u Vukovaru proveo novu akciju pošumljavanja dronovima i ručnom sadnjom

Nastavak aktivnog doprinosa očuvanju okoliša i brige za lokalnu zajednicu
Povratak zaboravljenog detalja u domove
PROMO

Povratak zaboravljenog detalja u domove

Bilo da je riječ o bezvremenskoj eleganciji ili smjelim stilovima koji zahtijevaju dozu hrabrosti, tepisi se ponovno vraćaju kao nezaobilazni detalj interijera.