Obavijesti

Promo sadržaj

Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu u Murskom Središću

Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu u Murskom Središću

Mursko Središće, 18.10.2024.; U širem centru Murskog Središća, na adresi Frankopanska 7, svoja vrata službeno je otvorila nova poslovnica Merkur osiguranja.

Otvorenje poslovnice obilježeno je promotivnim aktivnostima koje su se odvijale u centru grada i ispred same poslovnice. Tako je gradom prošetao Happy, službena maskota Merkur osiguranja i osim doze sreće, prolaznicima podijelio promotivne letke i prigodne poklone povodom otvorenja.

Predstavljanju nove poslovnice je prisustvovao Krešimir Limpić, član Uprave, kao i voditelji prodajnih timova i zastupnici.

Nova poslovnica otvorena je kako bi klijentima u ovom dijelu međimurske županije sve usluge Merkur osiguranja bile još dostupnije, a njihovo korištenje postalo jednostavnije. „Osim kontinuiranog ulaganja u digitalizaciju i dalje je potrebno voditi računa o klijentima koji žele doći u poslovnicu i dobiti direktnu uslugu od strane naših savjetnika. Zbog njih i dalje veliku pozornost ulažemo u vizualni identitet naših prodajnih mjesta“, objasnio je član Uprave Krešimir Limpić.

Prostor nove poslovnice je, poput ostalih poslovnica, uređen moderno, a posebnost je i mali lounge dio, u kojem klijent može opušteno pričekati sastanak s prodajnim zastupnikom. Sve Merkurove poslovnice uređuju se u skladu s filozofijom brenda gdje je čovjek, odnosno klijent, uvijek u fokusu i na prvom mjestu. Poslovnice su prepoznate upravo po nastojanju stvaranja male oaze sigurnosti u kojima se klijenti osjećaju ugodno i opušteno. Neovisno o tome u kojem se gradu nalazi, svaka poslovnica vizualno je usklađena, uz komunikaciju „Čuda života“ kao glavnu viziju i misiju brenda.

S otvorenjem nove poslovnice Merkur osiguranje nastavlja širiti svoje poslovanje i ostvarivati poslovne ciljeve. Zadnjih par godina, zahvaljujući kvaliteti programa i konkurentnosti, Merkur osiguranje ostvaruje brz rast privatnih zdravstvenih osiguranja pružajući tako svojim klijentima cjelokupnu zaštitu. Prepoznati su po svojem individualnom pristupu svakom klijentu i kreiranju najboljeg rješenja prilagođenog određenom trenutku života.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

FundRace 2024 – Humanitarna utrka u Termama Sveti Martin
PROMO

FundRace 2024 – Humanitarna utrka u Termama Sveti Martin

Nadolazeći "FundRace Terme Sveti Martin" više je od obične utrke – to je prilika da napravite razliku

Evo koliko i kakve kave trebate piti na dan za dugovječnost
OMILJENI NAPITAK

Evo koliko i kakve kave trebate piti na dan za dugovječnost

Iznenadit ćete se koliko je šalica kave dnevno optimalno za postizanje najboljih zdravstvenih benefita. Zrna kave sadrže mnoge korisne bioaktivne sastojke, uključujući antioksidanse
Antonija se udebljala, a Mateo je na rubu suza napustio show: 'Možda mi je hrana presudila'
NOVA EPIZODA 'ŽIVOTA NA VAGI'

Antonija se udebljala, a Mateo je na rubu suza napustio show: 'Možda mi je hrana presudila'

Mateo je na prvo vaganje stigao sa 198,6 kilograma, skinuo je 28,9 kilograma, odnosno, 14,6% tjelesne mase. 'Sve vas volim i kako ste se držali ovaj tjedan, tako se držite i do kraja', poručio je