Ljepota s mirisom Riviere – Biobaza predstavlja novu kolekciju | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Ljepota s mirisom Riviere – Biobaza predstavlja novu kolekciju

Ljepota s mirisom Riviere – Biobaza predstavlja novu kolekciju
10

Luksuzne formulacije nove Biobaza Riviera kolekcije za njegu tijela i usana, donose mirise Kvarnera koji bude sva osjetila svojom posebnom energijom, svježinom i posebnošću, a pritom njeguju i osvježavaju kožu čineći je svilenkasto mekom i blistavo lijepom

Biobaza Riviera kolekciju potražite ekskluzivno u svim dm prodavaonicama i sudjelujte u bogatoj nagradnoj igri. Kupnjom jednog Biobaza proizvoda možete osvojiti vrijedne nagrade - vikend za dvoje u luksuznom Ikadoru, Vespu Primaveru i brojne druge, vrijedne nagrade. 

Biobaza, domaći brend prirodne kozmetike farmaceutske kvalitete, predstavlja Rivieru –  svoju najluksuzniju kolekciju nadahnutu Kvarnerom i njegovom autentično, aromatičnom prirodom. Koktel pažljivo odabranih sastojaka, nježnog lavandina, odrješitog bergamota, zavodljive mandarine i svježeg bosiljka stvara olfaktivnu čaroliju koja dolazi u proizvodima za njegu tijela i usana.  

Posebno osmišljena za ljetne mjesece, česta tuširanja i pažljivu njegu kože, Biobaza Riviera donosi kompleksnu kolekciju koja svakodnevnu njegu pretvara u luksuzno SPA iskustvo:

  • Aromatični 3u1 Body&Hair gel za tuširanje, kupanje i pranje kose intenzivno hidratizira kožu, a kosi daje prirodan sjaj, volumen i svježinu. Ugodan, mirisni veo ostaje omotan oko tijela pa nenametljiva svježina traje tijekom cijelog dana. Svako tuširanje je zaron u kvarnersko plavetnilo koje regenerira duh i tijelo, donosi ravnotežu i prirodni užitak za sva osjetila. 

  • Osvježavajuća maglica za kosu i tijelo je bogati, hidratantni kompleks koji u trenu ostavlja čaroliju na koži – intenzivno vlaži, omekšava i miriše na najljepše ljetne dane. Ako je raspršite po kosi, daje sjaj i ugodnu, mirisnu svježinu. 

  • Dezodoransi u roll-onu i kremi jamče cjelodnevnu svježinu s potpisom prirode. 

  • Aromatični jogurt za hidratantnu njegu tijela osvježava, brzo se upija, a pritom koža blista svojom prirodnom, svilenkastom mekoćom. Umiruje kožu nakon boravka na suncu. Ostavlja nenametljiv, autentičan miris kvarnerske prirode na koži. Stvoren za uživanje. 

  • Hidratantni balzam za usne koji oduševljava teksturom i aromom već nakon prvog nanošenja. Upija se u usne i ostavlja ih mekim, glatkim i njegovanim tijekom cijelog dana. 

  • Bogata pomada za njegu suhe, ispucane kože koja je obavezni dio svake ljetne kozmetičke torbice jer u trenu zaglađuje osjetljivu kožu ruku, laktova, koljena i peta. 

10
| Foto: Biobaza

Svježina, aromatična razigranost i zavodljivost izviru iz svake kapi nove Biobaza Riviera kolekcije, stvorene kako bi lijepa i njegovana koža zasjala svojim punim, prirodnim sjajem. Biobaza Riviera kolekciju ekskluzivno potražite u dm prodavaonicama i tijekom lipnja sudjelujte u bogatoj nagradnoj igri. 

Kupnjom jednog Biobaza proizvoda, prijavite svoj račun putem SMS poruke ili obrasca na www.magdis-grupa.hr te pratite tjedna izvlačenja u kojima možete osvojiti luksuzan vikend za dvoje u hotelu Ikador u Iki, Vespu Primaveru, dm poklon bonove i druge vrijedne nagrade. 

Otkrijte mirise i ljepotu koju dugujemo autentičnoj kvarnerskoj prirodi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 mitova o sunčanju i zaštiti od sunca u koje ovog  ljeta morate prestati vjerovati
PROMO

5 mitova o sunčanju i zaštiti od sunca u koje ovog ljeta morate prestati vjerovati

Važnost zaštite kože od sunca tijekom posljednjih je godina vruća tema

Novi kolektivni ugovor 2024: Unapređenje uvjeta rada i suradnje
PROMO

Novi kolektivni ugovor 2024: Unapređenje uvjeta rada i suradnje

Novi Kolektivni ugovor za 2024. godinu donosi značajna poboljšanja u financijskim uvjetima i neoporezivim primanjima naših djelatnika. Ova promjena stupa na snagu od 1. siječnja 2024. godine, osiguravajući veću sigurnost i bolje nagrade za rad svih naših zaposlenika.
Svima je najvažnije da poslodavac na prvo mjesto stavlja ljude
PROMO

Svima je najvažnije da poslodavac na prvo mjesto stavlja ljude

Čovjek je u Securitasu beskompromisno na prvom mjestu, i kao djelatnik i kao klijent, jer je u srcu ovog posla zaštita života i zdravlja te imovine