Obavijesti

Promo sadržaj

Dodaci prehrani vrhunske kvalitete - od sada uz posebne popuste

Dodaci prehrani vrhunske kvalitete - od sada uz posebne popuste
2

Vitamini i minerali su važni - to svi znamo. Međutim, nije uvijek lako voditi računa o tome da ih sve unosimo u organizam u potrebnim količinama.

Postoji čak 13 esencijalnih vitamina, uključujući vitamine A, C, D, E, K i B skupinu (npr. B6, B12, folat), a svaki ima specifičnu ulogu, poput održavanja imuniteta, zdravlja živaca ili pravilnog zgrušavanja krvi. Jednako tako, postoji niz minerala, poput kalcija, magnezija i kalija, koji su ključni za pravilno funkcioniranje organizma, a neke od njih trebamo u vrlo malim količinama, dok druge trebamo u značajno većima.1  

Bilo bi najbolje kada bismo sve potrebe za vitaminima i mineralima zadovoljili uravnoteženom, raznovrsnom prehranom, no u situacijama kada to nije moguće, dobro je imati pri ruci odgovarajuće dodatke prehrani.  

Kako bi svoje dodatke prehrani vrhunske kvalitete učinila pristupačnijima svojim korisnicima, njemačka farmaceutska kompanija STADA je pokrenula Loyalty program. To znači da dodatke prehrani kao što su Lunestil*, Urinal*, Prostenal*, Immun 44*, Marsovci* i mnoge druge sada možete kupiti po povoljnijim cijenama. 

Kako iskoristiti popuste uz Loyalty program? 

Korištenje Loyalty programa je vrlo jednostavno. Pristupate mu pomoću QR koda (možete ga pronaći u nastavku ovog teksta, u ljekarnama, na društvenim mrežama…), a zatim vas samo nekoliko koraka dijeli od ostvarenja popusta u ljekarni.  

  1. Otvorite kameru na svojem mobitelu i skenirajte QR kod. 

  1. Slijedite poveznicu stada-loyalty.com. Kada je otvorite, skrolajte do dna stranice i označite da prihvaćate Uvjete korištenja i Pravila privatnosti. 

  1. Pregledajte ponudu proizvoda. Kod svakog proizvoda je istaknut popust koji možete iskoristiti. Kliknite na “Više” ako želite saznati više o određenom proizvodu. 

  1. Kliknite na “ODABERI” ispod proizvoda (jednog ili više njih) koji želite kupiti, a zatim kliknite na “DOHVATI PROMO KOD”. Pojavit će se barkod koji trebate pokazati u ljekarni prilikom kupnje. 

  1. Ovo možete ponoviti više puta, a listu svojih kodova možete pregledati klikom na ikonicu izbornika u gornjem desnom kutu. 

  1. U gornjem lijevom kutu nalazi se ikonica karte, a klikom na nju provjerite u kojim ljekarnama možete ostvariti popust uz promo kod.  

  1. U ljekarni zatražite željeni proizvod, pokažite promo kod i tako ostvarite popust. 

Pokretanje videa...

STADA QR KOD LOYALTY 01:58

Zašto izabrati STADA proizvode? 

STADA je jedna od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu, osnovana davne 1895. godine u njemačkom gradu Dresdenu. Danas je prisutna u više od 30 zemalja svijeta, uključujući Hrvatsku, pa su se mnogi korisnici već upoznali s nizom proizvoda osmišljenih s ciljem zaštite i očuvanja zdravlja cijele obitelji.  

STADA proizvodi su u isto vrijeme kvalitetni, pouzdani, ali i pristupačni. Svi su razvijeni prema najvišim standardima te usklađeni sa strogim zakonskim zahtjevima za farmaceutske proizvode i proizvode za zdravstvenu skrb. Vrhunska njemačka kvaliteta i odgovornost proizvođača prema svim korisnicima su jamstvo da, birajući STADA proizvode, birate ono što je sigurno i dobro za vašu obitelj. 

*Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

Izvori: 

1 https://www.nia.nih.gov/health/vitamins-and-supplements/vitamins-and-minerals-older-adults  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Hrvatski jahači i konji sve bolji u daljinskom jahanju!
PROMO

Hrvatski jahači i konji sve bolji u daljinskom jahanju!

U subotu, 19.10.2024. u organizaciji KK Istra, u Barbanu se održalo Prvenstvo Hrvatske u daljinskom jahanju te 8. finalno kolo Croatia kupa

Premijera kazališne komedije „Prekid preko veze“ ovacijama ispunila kazalište Kerempuh
PROMO

Premijera kazališne komedije „Prekid preko veze“ ovacijama ispunila kazalište Kerempuh

Moderna varijacija ljubavnog trokuta, svakidašnje situacije prekida ljubavnih veza ispričane iz novog kuta, nepredvidivi preokreti i vrhunska gluma ispunili su sinoć Satirično kazalište Kerempuh
Božićno fotografiranje u ANAfour7: Uhvatite čaroliju blagdana sa stilom
PROMO

Božićno fotografiranje u ANAfour7: Uhvatite čaroliju blagdana sa stilom

Fotografski studio ANAfour7 u Remetincu poziva vas da doživite čaroliju Božića kroz jedinstveno blagdansko fotografiranje i stvorite uspomene koje traju zauvijek